foxbat Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Trenul pentru navetistii de Obzor pleaca de la linia 1 . Persoanele care i-au condus pe calatori sunt rugate sa coboare din vagoane (si sa se urce in sea) Cine mai doreste cine mai pofteste . plecarea astazi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Offf, putine sanse sa ma alatur voua astazi. Daca nu reusesc, eu va urez de pe acum calatorie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Offf, putine sanse sa ma alatur voua astazi. Daca nu reusesc, eu va urez de pe acum calatorie placuta Data trecuta cum a fost ? Si daca totusi n-ai sa poti veni, iti multumim de urari si stai linistit ca vor mai fi ocazii ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 mda, "motociclisti" ..din spatele monitoarelor nu va uit ma ,ca n-ati venit nici la ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Ia lasa tu carcoteala si zi ora si locul de intalnire, ca nu mai am rabdare. Yami e nerabdatoare de drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate