Sari la conținut

Brugus

Super Membru
  • Număr conținut

    800
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adrian_bonciu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slatina, Bucuresti, Trier
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Gsxr 1000 K7
  • Numar Moto
    B-xx-xxx
  • Club
    0745.652.800

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk, Voshod, Jawa, Kawasaki GPZ 500, Yamaha FZR 600, Gsxr 1000.
  • Interests
    More speed and power.

Vizitatori Recenți Profil

822 citiri profil

Brugus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Brugus

    Haiducii din Trier

    Asa cum am promis prietenilor mei, fac cunoscuta prezenta noastra ( 4 la numar) aici pe forum in speranta ca mai gasim si alti motorizati din zona dornici de plimbarici. Astept sa se inregistreze si ei aici pe forum si sa incepem discutiile. Atat deocamdata ca e tarziu si sunt obosit.
  2. Felicitari oFF ! ma bucur pentru tine. mai dansezi ?
  3. Salut Bercenarii vechi si noi si va doresc o primavara frumoasa !
  4. Ce ziceti fratilor de asta ? tot inginerul neamt ....
  5. Salutare ! Notati acolo in registrele bercenarilor record de 2150 de km facuti de un bercenar pe superbike. Am ajuns cu bine in Germania iar motorului chiar ii place pe Autobahn . Cand vreti sa faceti drum lung pe sportiva va sfatuiesc sa renuntati la cat de mult se poate din bagaj ca eu m-am chinuit ceva. Am facut drumul in 3 zile ca a trebuit sa fac un popas in Regensburg dar oricum nu cred ca reuseam in doar 2 zile. Per total a fost ok dar n-as mai repeta experienta decat nevoit. Am prins si ploi si vant puternic si caprioare noaptea, Atentie ! ma refer la cele din padure. Va salut si va urez un sezon plin ! Mesaj completat La RR e foaia schimbata, pinion e ala din fata pe care sta lantul dar nu se vede. E schimbat ca sa aibe mai mult demaraj, sa scoata timp mai bun.
  6. Va salut si sper sa ne si vedem. Am incercat vineri dar dupa cateva telefoane am inteles ca nu mai exista intalnirea de vineri. Am adus mobra de la Slatina dar nu am garaj si o tin momentan la nasi in Corbeanca. Big Duke, de cand ne-am intalnit la semafor am oprit la Unirii sa vb. cu cineva de alarma, poate nu am reusit sa ma fac inteles. In caz ca nu ne vedem pana plec va salut pe toti si profitati din plin de legea din romanica si rupeti asfaltul fratilor. Va pup !
  7. Incredibil, stiam filmuletele cu baiatul asta insa abia acum am aflat ca a murit. Dumnezeu sa-l aiba in grija, mare tragedie pentru familie. Mesaj completat
  8. Un motiv sa ne ofticam ca suntem singura tara fara circuit. Eu unul nu mai am varsta care sa-mi permita sa ating asa nivel de pilotaj dar nu vad sperante nici pentru motociclistii tineri din tara asta condusa de maimute. Ma rog, nu vreau sa fie un topic de discutii ci sa punem fiecare cate un limk spre ceva ce ne-a placut sau chiar marcat, si sa se incadreze in titlu va rog.
  9. Exact ! multumesc man, deja obosisem sa ma gandesc
  10. Salutare, am un k7 1000 si vreau sa-l scot din tara. Din pacate trebuie sa renunt la TwoBrothers si sa pun tobele originale. Toba originala de pe partea stanga e putin infundata in urma unei tumbe deci caut o toba originla de K7 1000. Nu ma intereseaza noua pt. ca nu vreau sa dau bani multi doar pentru o chestie optica. prefer totusi sa cumpar una daca o gasesc la bani convenabili. Am fost odata in Popesti la un service care vindea si motociclete Suzuki, nu-mi mai amintesc cum se numeste firma ? vazusem acolo un K7 1000 busit rau dar tobele erau intacte. Asta era cu ceva ani in urma dar totusi daca isi aminteste cineva cum se numea firma va rog sa postati. Sau eventual o firma de dezmembrari moto din Buc. Va multumesc.
  11. Ca de obicei, TNG vine cu o oferta incredibila. Bravos, poate reusim sa ne sincronizam pe la sfarsitul lui aprilie cand ajung in tara sa mesterim cate ceva la mobra. Sa ne vedem cu bine.
  12. foarte bine spus, nu trebuie dati ca exemple dare cine incepe cu comentariile ? Mesaj completat Normal ca toti am fost intr-un moment anume cat pe ce sa ne pierdem viata. Tocmai asta ma deranjeaza, vine un mucos si se irita de unul singur si incepe sa arate cu degetul. NU FAC ALUZIE LA NIMENI SI NU MA INTERESEAZA DE PERSOANA NIMANUI. Care intelege bine care nu sa comenteze in continuare.
  13. aceleasi discutii seci de ani de zile. Initiatorul topicului n-are miar, nici macar vitezana, mai e si incepator .... pana aici toate bune. Eu il inteleg perfect dar ce nu inteleg e de ce nu pot sa doarma unii linistiti din cauza celor care se dau tare. Zicea cineva mai devreme sa apara cei cu miare sa spuna ca merg incet; Eu pot sa merg incet dar motocicleta mi-am luat-o sa ma dau tare. Problema e unde ? majoritatea spun ca nu sunt autostrazi sau drumuri bune, etc dar cu miarul nu-ti trebuie decat cateva sute de metri ca sa atingi viteze pe care unii de pe forum nici nu viseaza la ele. E clar ca daca patesti ceva e vina ta, pentru ca te-ai dat ca neghiobul pe strazi si ai confundat strada cu circuitul. Ha ha ha, sa fim seriosi, multi nici nu au vazut pe viu un circuit. Asta e realitatea, vreti nu vreti, se duce unul in magazin, isi cumpara miar si se da cu 300+. Politia nu-l opreste sa vada ce vechime are respectivul, strada e plina de gropi, soferii de camion danseaza pe manele si conduc cu piciorul iar motociclistii de 3 luni dau imediat vina pe ceilalti motociclisti ca se dau tare. Seamana cu Romanica ? Interesant ce scrie un posesor de 250 si unul de 1000, nu gasiti ? nu va da de gandit asta ?
  14. poate unii nu sunt bautori sau mancaciosi, gasiti o cofetarie, un Mall, o biserica, un Amckart, faceti ceva ca se alege praful. In loc sa va inmultiti voi va imputinati ? sunt atatea fete frumoase in Bucuresti ....
  15. Brugus

    grija la catei

    grija la catei .........ha ha hah trebuie sa fi mai ceva ca mad Max sa umbli pe strazile din romanica ....... catei auzi, oricate pericole as enumera eu acum, pericole de care m-am lovit personal si tot raman variante uimitoare in tara asta frumoasa. Ai mers o luna, mai mergi cativa ani si mai vorbim .......
×
×
  • Creează nouă...