FLAMINGO Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Pai normal, ca doar vorba lui Eminescu: "Baiazid privind la dansul, il intreaba cu dispret: - Tu esti Mircea ? - Da-mparate..." Cum ziceai ca-l cheama pe agentul constatator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Pai normal, ca doar vorba lui Eminescu: "Baiazid privind la dansul, il intreaba cu dispret: - Tu esti Mircea ? - Da-mparate..." Cum ziceai ca-l cheama pe agentul constatator ? De aici mi se trage porecla. In buletin sunt Mircea. Chiar nu stiu cum il cheama pe agentul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ca tot suntem offtopic mai toti, si tot venii vorba de texte, n-a d-aici : La Pasa vine un arab, fwtwt in cwr si ras in cap.. - Sunt Pasa neam de beduin si din pyzda matii vin, sa-l vand pe el zorra,neam de rasa pura mancai-ai jegu de pe.. Iese pasa in pridvor Tarandu-si aia pe covor Si coaele in carucior Sa-i fie mersul mai usor. (pasa) Trezi-mi-ati somnul fwte-v-as Ce sunt eu pasa sau gheambas? Va tine-ti scai de c_u_rull meu Sa-mi vindetzi fel de fel de cai (arabul) O,Pasa!;O Maria Ta! .. Ce pwla mea te-nfurii asa Ce itzi varai calul pe gat Fwtw-te-n limba sa te fwt Ce imi belii cu mana mielul Vedea-ti-as oasele la Belu (arabul) O {asa,O Maria Ta,ce pwla mea te-ncrunti asa? Copii tai de foame mor Baga-mi-as pwla in mama lor Sa le mai fac in fratior ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Versurile de mai sus sunt culese si apoi combinate pentru ca fac parte din doua "poezii de cartier" total diferite. Cel putin prin 1987-1988 le aveam si eu scrise pe undeva. Erau doua "glume" disticnte care circulau prin scoli, mai ales pe la orele de limba si literatura romana pentru care de regula luai de la 4 in jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Variantele originale, nu-s de gasit:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate