Sari la conținut

FLAMINGO

Super Membru
  • Număr conținut

    709
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FLAMINGO

  1. Adevarul e ca juma' din motociclisti au fost din Calarasi...
  2. Super tare Ravenitzo! In poza 3 apar conserva si cortul nostru... Voi reveni zilele urmatoare cu poze si poate ceva filmari de la fata locului. Felicitari pentru organizare si profit de ocazie sa-i multumesc si pe aceasta cale domnului Adrian "Lope" Dorogan pentru invitatia de a canta la "Black & White Motor Fest". Cu respect, Flamingo & trupa Reborn. Am revenit cu ceva poze... Peisaje / moto / diverse... Concursuri diverse... Nu in ultimul rand si cu voia dumneavoastra... concursul de tricouri ude!
  3. Aris, foarte buna si utila descrierea ta! Multumim frumos! Noi ajungem in jurul orelor 16:00 si montam corturile. Ne vedem acolo!
  4. Ce-i drept, un pic cu intarziere de cateva ore deoarece am avut probleme cu netul... dar cred ca merge si acum... NUMAI MAINE NU-I POIMAINE! P.S. Sper s-avem unde parca cel putin 4 masini...
  5. Multumim frumos! Deci concertele vor incepe la orele 20:00!
  6. Chiar asa... Un program al trupelor - ceva sau o ora de incepere putem afla si noi?
  7. Super bine aleasa locatia! Felicitari!
  8. Ma bag si eu, atat cu jucarii (noi) de la junior cat si cu jucarii (tot noi) la care nici nu s-a uitat, imbuibatul... Deja am pregatit 2 pungi cu de toate... In iarna 2007-2008 imi aduc aminte ca am lasat un SAC plin de jucarii, tot pentru o cauza nobila. M-am intalnit cu cineva de pe forum undeva in apropiere de Spitalul Coltea (nu mai retin numele). In fine, ne vedem acolo!
  9. Legat de banda continua vs discontinua... Anul trecut am intrat intr-o depasire si m-am reincadrat pe banda fix cand aceasta devenea continua... Eram undeva aproape de Cheia. Politisul se afla la vreo 30-40 metri. Era curba destul de usoara si din acest motiv banda se intrerupea. Politistul vede faza, imi face initial semn sa opresc, dupa care alt semn sa circul, deoarece si-a dat seama ca luase o decizie pripita. Bulversat fiind de gesturile in contradictoriu, tag totusi pe dreapta la 10 metri dupa el, pregatit sa am o discutie ceva mai barbateasca. Il vad ca se apropie si-mi zice zambind ca s-a inselat si ca-si cere scuze, din acest motiv facandu-mi al doilea sem, cel cu "circulati" / "rulati". Eh, uite ca mai exista si politisti in tara asta, nu numai militieni. Acum trageti si voi concluziile. Cumva ramane la aprecierea celui care constata?
  10. A da un prim ajutor nu inseamna ca X sau Y sunt uniti. Inseamna o dovada de OMENIE. Mai devreme m-am referit la cu totul si cu totul altceva dar daca nu s-a inteles ideea, nu este problema, o pot dezvolta (eventual pe alt topic) dar cred ca foarte multi s-ar simti profund jigniti! In fine... Lasand la o parte micile asa-zis impungeri, am si eu o intrebare usor diferita de alte intrebari puse la categoria "accidente". Are cineva idee ce se mai intampla cu cei loviti pe trecerea de pietoni? Nu de alta dar sunt si ei oameni si pot fi parintii sau bunicii nostri, accidentati nevinovati. Erau pe trecerea de pietoni, da? Nu pe pista AMKART de la Tunari. Multumesc pentru eventualele informatii.
  11. Stiti ce-i culmea (sau nu)? Ca periodic linkuri de pe forumul acesta apar pe forumurile auto. Si stii de unde sunt linkurile acelea? De aici, de la Accidente. Si mai afla ca acele comentarii postate pe acolo de catre "conservarii nenorociti" sunt direct proportionale cu limbajul "afisat" aici! Cat despre cat de uniti sunt motociclistii, permite-mi sa te contrazic. La cat si cum se acuza lumea pe forum uneori, ai zice ca-s cel putin de-o viata dusmani de moarte. Frumos asa ar fi, ca aceasta comunitate sa fie unita, dar din pacate nu este si o spun din experienta. Cu exceptiile cand in trafic la accidente opresc motociclisti sa vada ce s-a intamplat (bine, ca opresc si soferi) si exceptand cateva grupuri destul de mici de motociclisti in care membrii se sustin neconditionat, in rest... numai bisericute nene... Bisericute ca la APACA. N-as vrea sa vin cu exemple concrete ca as fi oftopic, cert este ca in comunitatile locale (cel putin din Bucuresti), este jale la acest capitol si nenea Fast Arow si nu numai, cred c-ar putea spune mai multe depsre asta.
  12. A gresit? Eh nah? Mai stii ? O fi unul dintre cei care au pe permis nu numai categoria A, dar si B si / sau altele (asta ca sa raspund fix la o afirmatie de mai sus pecare unii o sustin).
  13. Corect! Toti soferii sa mearga cu autobuzul iar strazile sa ramana goale pentru motociclisti. Alta duda scoasa din burta. Dar de ce nu invers? Ai fi putut macar spune altfel... De ce nu se strang mai multi care au acelasi drum si merg pe rand cu masina celuilalt? Se pun bani la benzina / motorina, transportul / luna iese mai ieftin iar la fiecare 4 masini ramane doar 1 singura. Am inteles perfect ideea dar la modul cum ai spus-o tu pare un pic exagerata.
  14. Genial Bozzo! Nici nu se putea spune mai bine!
  15. Ma rog, procurorul recomanda NUP iar in 99% judecatorul aplica.
  16. Nu tu ziceai de curand ceva legat de indatoririle politistului, de munca uneori in zadar pe care o depuneti, de cat sunteti de limitati din cauza legii si de sentintele blande date de catre procurori?
  17. Am uitat sa precizez... "criminal" este un fel de omonim al lui "conservar nenorocit". Era o subtilitate exagerata. Iar legat de "plm", ma scuzi, dar la cat de "frumos" se vorbeste in general pe forumul asta, ma tem ca am fost chiar indulgent. Vezi tu? Aici este buba, vorba lui The_Tavi pe cre-l salut s pe aceasta cale... Cand gresetse un sofer, sar toti de poponeata in sus, dar cand greseste un motoretist, i se cauta scuze iar jignirile nu sunt acceptate sub nicio forma. Bine ca nu s-a intamplat nimic... asta este important.
  18. Cu 1500 de euro iti iei un Matiz bunicel din 2001-2002 cu pana in 70.000 km, cu aer conditionat sau o Dacie 1310 (zambetul lui Iliescu) din 2004 pe injectie destul de bine itnretinuta. In fine, alta era ideea.
  19. Dar nu dezinformez deloc. Chiar ma bucur sa aud asta... numai ca uiti un lucru... O fi fost el declarat vinovat la fata locului, dar pana la urma tot o sa ii scrie procurorii pe dosar "NUP"... ca asa e in Romania. Deci asta era ideea. Departe de mine gandul sa dezinformez. A fost doar o carcoteala bazata pe miile de cazuri anchetate de-a lungul anilor, povestite pe aici, prin presa, etc.
  20. Discutiile de genul "ba eu sunt mai tare sau ba eu sunt mai barbat" sunt niste copilarii, ca sa nu spun prostii de care trebuie sa scapam inaintand in varsta. Pacat totusi ca unii nu lasa deloc orgoliile si se ajunge din ce in ce mai des la tot felul de dispute.
  21. Bozzo, si cand mai ai si permis categoria B de aproape 10 ani, deci experienta masiva in trafic (ce-i drept, pe 4 roti) cred ca ajuta si mai mult ulterior pe mobra. Si asta nu o spun doar eu... sau tu. Ideea in linii mari este aceeasi.
×
×
  • Creează nouă...