Metal Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Salutare caut si eu un cauciuc de Dirtbike pe 18 la un pretz mai cumsecade asa daca aveti vreunu de vanzare asa ceva dati-mi si mie un e-mail sau call me 0744844715 ----> Andrei metal21@gmail.com Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 Pai pe 18'' gasesti pe toate gardurile!!! Cu alea de 17'' e problema!!! Incearca la Ludus ca fac ei...sau cauta aici pe forum si pe paginile 2 sau 3 ca a mai fost pusa intrebarea de nenumarate ori!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 Unde este LUDUS asta? ce este? eu sunt din craiova ai idee cam cat o costa un cauciuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Unde este LUDUS asta? ce este? eu sunt din craiova ai idee cam cat o costa un cauciuc? Vreo 500.000 lei!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate