Zircon Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Exista asa ceva ? Am nevoie de o cutie de sigurante tip Mini-Blade + sigurantele aferente, cabluri si alte balarii. Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Se vand socluri de sigurante auto la magazine de electronice (eu am asa ceva la alarma). Te-as sfatui sa incerci pe strada Maica Domnului (Tei-St cel Mare) ultima data cand am fost erau 12 magazine de electronice (e un fel de silicon valey). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Thx. Tocmai pentru alarma imi si trebuie, decamdata am o chestie cam improvizata (siguranta lipita cu ciocanul de lipit), plus ca nu imi place cum am facut cablajele --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 15:22 -------------Later edit: am mers pana acolo, am gasit sigurante la doar doua magazine dintre care doar unul vindea varsate (pe Lizeanu, dreapta cum se vine de pe Stefan Cel Mare) dar nimenu nu avea soclu pentru ele Soooo .... WTB soclu(ri) sigurante moto tip ATM/Mini Blade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate