Sari la conținut

Alex-Alex

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.myspace.com/adesermusic
  • Yahoo
    alex_alexandru2003

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Kawasaki KX250F
  • Numar Moto
    RAT
  • Club
    Dual Racing Team

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki, bmw, ktm
  • Interests
    Motocross

Vizitatori Recenți Profil

535 citiri profil

Alex-Alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tot gratuit e accesul pe circuit ? Bineinteles cand nu are loc vreo etapa. [Edit] Am fost. Circuitul e super tare!
  2. ;) "La multi ani!" frumosi si fericiti!!!
  3. Am vazut in calendar scris mic etapa IV la Bucuresti pe 5 si 6 octombrie. Se confirma ?
  4. Cred ca va trebui sa le integrezi in casca. Nu stiu daca ai incercat sa mergi cu casti din astea in-ear, dar pe mine ma deranjeaza dupa primul kilometru de mers. Alea de "firma" au niste difuzoare aproape plate care se ataseaza de captushala castii. Cred ca tot pe ebay poti gasi astfel de casti sa inlocuiesti setul cu care vine intercomul. Astept sa le testezi sa faci un review. Mesaj completat Cred ca va trebui sa le integrezi in casca. Nu stiu daca ai incercat sa mergi cu casti din astea in-ear, dar pe mine ma deranjeaza dupa primul kilometru de mers. Alea de "firma" au niste difuzoare aproape plate care se ataseaza de captushala castii. Cred ca tot pe ebay poti gasi astfel de casti sa inlocuiesti setul cu care vine intercomul. Astept sa le testezi sa faci un review.
  5. P-astea mi le-am pus eu. http://tehnoelectric.ro/home.html?page=sho...category_id=154
  6. pai asta e fix GS-ul meu. Asta-i poza din anuntul pe care l-a dat fostul propietar, Razvan. Daca tot a ajuns vedeta, hai sa va spun si cum am intrat in posesia lui. Razvan e din Resitza, asa ca dupa ce am depus actele la banca pentru banutzi mi-am facut tot felul de planuri cum sa ajung in Resita la cusheta si sa ma intorc calare. Imediat ce banca mi-a aprobat creditul l-am sunat pe om pentru prima data. I-am spus ca sunt din Bucuresti si pana sa termin de povestit ca vreau sa vin cu trenu mi-a spus ca motorul e in Bucuresti la Fancurier imbarcat retur pe Resita pentru ca (,) cumparatorul pentru care fusese trimis initial s-a razgandit. Am dat fuga la Fan, am venit ca mos Craciun cu cutii de bere pentru baietzi, mi-au prezentat bondaru si l-am luat a doua zi. revenind la subiect. Cele doua linkuri au 85 mm deci standard. Se pare ca au schimbat tija amortizorului sau au pus niste distantiere. N-am dezmembrat decat partea din fata, la spate n-am ajuns sa va pot spune exact . De cand vrea toata lumea GS-uri inalte parca nu mi se mai pare asa inalt
  7. Cred ca e cel mai inalt GS, daca l-ai remarcat pentru ca era inalt intre 100 motoare . Da eu sunt ca o balerina pe el. Poate chiar facem schimb de piese daca tie iti plac astea mai caloase Aproape sigur o sa vin la intalnirea de la snagov probike de sambata. lasa un nr de tel pe PM. I'll call you !
  8. Gs-ul meu mai inalt decat unul normal. Fostul propietar mi-a spus ca cei de la service-ul unde s-a facut modificarea i-au spus ca au schimbat telescopul ( ). M-am cam obisnuit cu el asa inalt, insa mi-ar prinde bine sa fie un pic mai jos. Am o banuiala ca de fapt s-a umblat la cele doua inaltatoare ce se prind de suspensie si swing-arm. As vrea sa imi spuna cineva cu GS din 2000-2003 standard, cam care e distanta dintre axele celor doua suruburi de prindere. thx
  9. merci de urari. Eu am zis sa nu par gigi care repara dacia in fata blocului. da asta e imi dau arama pe fata. Vaselina e pentru mine crama nivea Asa deci. Daca se strang cu grija, eventual chiar cu cheia dinamometrica suruburile, n-ar trebui sa se strice shaibele. Scria pe undeva sa incalzesc la rosu saibele si sa le las sa se raceasca lent sa-si recapete cupru propietatile. Inca o intrebare. La gsxf-ul meu, cand am schimbat simeringurile, garniturile de praf n-au mai putut fi folosite pentru ca cauciucul era prea vechi si s-a rupt. A refolosit careva garniturile ? La autozone gama de anvelope pentru gs. Stitzi cumva daca la sama se baga la demontat rotile ?
  10. Help guys ! Am de curand un F650 GS din 2001 (single spark) 12.000 km la care trebuie sa schimb multe lucruri. Azi am vazut ca imi "plange" si un telescop deci colac peste pupaza si alte simeringuri. - schimbul de ulei... sunt total confuz. Dupa un tabel frumos desenat pe f650.com am tras concluzia ca 15w50 ar fi ok pentru temperaturile noastre, DAR am citit ca lumea pune 10w40 (fostul propietar mi-a pus in topcase 3 l), 20w40 etc... sa fie semisintetic, sintetic, mineral... stiu ca-i ceva functie de km. Am vazut ca exista un kit complet de schimb adica: filtru, oring pentru capacul filtrului, piulita de cupru de la rezervorul de ulei si inca o piulita care n-am inteles cum arata, la unul din suruburile capacului filtrului Filtru il am deja. Mi-ar trebui sau nu toate celelalte chestii ? Overall... cam cat costa un schimb la Bavaria ? Pot veni cu filtrul si uleiul meu ? Alta buba ar fi simeringurile de la furca + garniturile de praf. Simeringuri se mai gasesc, dar garniturile mai greu. Voi de unde le-ati luat si la cine le-ati montat. Ca cadou de ziua mea voi primi de la doamna mea cauciucuri noi noute. Stiti vreun dealer care poate monta si demonta rotile ? Unde e exact service-ul Bavaria ? La ce tel se pot face programari ?
  11. Vin si eu si incerc sa mai conving si alti cetatzeni .
  12. Mi-am cumparat de pe ebay filtru de aer pt GS si am primit si o bujie NGK DR8EB care insa nu e pentru modelul meu, ci pentru cel cu 2 bujii. Eu mi-am cumparat deja bujia care-mi trebuia (D8EA). Daca are cineva chef si se deplaseaza pana la mine la job, o dau pe o bere.
  13. Sunt proaspat posesor de GS, el nu e asa proaspat (2001) si, cred ca toti trec prin asta cand isi iau motor sh, vreau sa stiu cum merg, arata alte gs-uri de varsta lui. Cum organizam si noi o iesire si un schimb de experiente (bi sau unilaterale). ps. Vreau sa stiu daca sarma cu care e legat ghidonul meu e originala BMW.
  14. a costat 3 lire si din cat am cautat pe net nu l-am gasit decat pe ala in germana, iar in topicul asta baietii isi faceau copii xerox dupa cel hardware. Pune-l si p-asta de GS pe ftp.
×
×
  • Creează nouă...