omvladon Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 vreau sa mi cumpar un rieju rs2 si vreau sa stiu daka este un motor bun,fiabil ...cu motor minarelli....unii imi spun k nu e un motor asa bun altii imi spun k e ft bun...nush ce sa mai cred....vreau sas ma tina cam 2-3 ani .....vreau sa mi iau unul din 2004 ...7000 km efectuati....stare impecabila....sfatuitima :)multumesc anticipat...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 are motor de yamaha .....vezi ca e unu la My moto pe soseaua cotroceni cu vreo 40km la 2500 euro a fost al unei fete care e plecat din tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 ala cu motor d minnareli e d 49, cel de 125 are d yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 era un topic despre ele, ia cauta, scrie destul pe acolo, zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 da e un topic deschis chiar de mine ...cu detinatorii de rieju rs2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 am vazut un rieju rs2...(al unui user de pe forum)...care are 25000km si nici o reparatie facuta....si arata impecabil..si merge impecabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj.copilu Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Pana acum am 1000 km si nu am avut nici o problema ! Pot spune ca sunt multumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 am vazut un rieju rs2...(al unui user de pe forum)...care are 25000km si nici o reparatie facuta....si arata impecabil..si merge impecabil... a lu Alin (VIRILU) nu prea arata. da de mers merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate