drg_escu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Salutare, Am si io o problema. Am schimbat cauciucul spate de la CBR 125 cu unul mai lat, 130/70/R17. Din pacate acum aud un tacanit in spate destul de puternic si nu stiu ce este. Mentionez ca nu am echilibrat ica roata pt. ca cei de la Pneurom nu aveau ax care sa se potriveasca :-( Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Salutare, Am si io o problema. Am schimbat cauciucul spate de la CBR 125 cu unul mai lat, 130/70/R17. Din pacate acum aud un tacanit in spate destul de puternic si nu stiu ce este. Mentionez ca nu am echilibrat ica roata pt. ca cei de la Pneurom nu aveau ax care sa se potriveasca :-( Multumesc anticipat Ce cauciuc ti-ai pus? Incearca la AutoZone. Vezi lantul daca este strans cum trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 verifica lantul cum este intins,sa nu fie prea intins sau prea strans,trebuie sa aiba o bataie de vreo 2 cm la mijloc unde face burta,daca este ok atunci verifica rulmentii sa nu fie vre-unu spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_escu Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 verifica lantul cum este intins,sa nu fie prea intins sau prea strans,trebuie sa aiba o bataie de vreo 2 cm la mijloc unde face burta,daca este ok atunci verifica rulmentii sa nu fie vre-unu spart Va multumesc pentru raspunsuri. Am aflat despre ce era vorba. Idiotul de la pneurom care mi-a pus roat a loc nu a mai pus si saiba (sau distanierul) din dreapta, motiv pt. care suruburile de la discul de frana spate atingeau in mers in suportul de etrier. De aceea s-au si pilit un pic. Plus ca si janta a fot un pic raschetata la butuc pentru a frecat direct pe bascula si fiind din aluminiu... Acuma ziceti si voi cum vi se pare. Chiar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Va multumesc pentru raspunsuri. Am aflat despre ce era vorba. Idiotul de la pneurom care mi-a pus roat a loc nu a mai pus si saiba (sau distanierul) din dreapta, motiv pt. care suruburile de la discul de frana spate atingeau in mers in suportul de etrier. De aceea s-au si pilit un pic. Plus ca si janta a fot un pic raschetata la butuc pentru a frecat direct pe bascula si fiind din aluminiu... Acuma ziceti si voi cum vi se pare. Chiar asa? daca iti ceda suportul de la etriar cam beleai mucu,se blocheaza roata spate si 90%sanse sa faci poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_escu Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 daca iti ceda suportul de la etriar cam beleai mucu,se blocheaza roata spate si 90%sanse sa faci poc Pai bafta asta a fost, ca m-am prins devreme si nu s-a intamplat nimic grav. Altfel muscam din asfalt :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate