Sebastian.R Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Fratilor, merge careva la StufStock? Poate mergem in gashka? Sau poate ne adunam pe acolo si mai vorbim de-ale noastre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Io o sa vin un vt600 negru cu nr de prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Si eu merg, dar grup organizat. Detalii in topicul de mai jos. /index.php?...st&p=838765 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Si io! Calare pe motoru' lui Ursu' ! Cu Ursu' in spate :eek:E de 2X mai greu k mine ... Am mai condus motorul asta,pe vremea cand era al lui Luigi...Tractor,4 viteze,cuplu kklau... Doar k je scap de la munca de-abia la 18.00,deci o sa plec pe la 19.00,nu pot sa vin cu gashka Dacilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Dariane, vezi ca se mai formeaza un grup mai mic de cateva masini si cateva motociclete pe la ora 20, cu Dacii care nu au putut scapa de la munca mai devreme. Detalii la Placebo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Buuun! Poate reusesc sa "pasez" cockerul la careva in masina...Scandal cu ai mei,ca-l tot las acasa si ei il scot greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Fratilor, Se pare ca se formeaza un mare grup "la Ursu' "...hai si noi....dar unde e Ursu....spuneti-mi si mie... O fi terasa de moto din sect 3? aproape de ProTv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Yap! That's the one! Bikers' Bar, str. Matei Voievod nr 67. LE: si o harta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 Fratilor, Se pare ca se formeaza un mare grup "la Ursu' "...hai si noi....dar unde e Ursu....spuneti-mi si mie... O fi terasa de moto din sect 3? aproape de ProTv? Multzam, frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate