Sari la conținut

Sebastian.R

EX+
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    ...de Buc
  • Club
    nici unul...deocamdata

Sebastian.R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum ca am adunat si eu cateva pozne cu a mea sa le postez: Honda Shadow Spirit, 750cmc, VTC2C, 2007. Sunt foarte incantat de ea, in afara de faptul ca a 3-a zi dupa ce am luat-o am ranit-o putin (si pe mine) are rezervorul usor infundat si cateva zgarieturi pe care o sa le rezolv pe Casco atunci cand o sa-mi fac un pic de timp pentru a sta pe la militie sa-mi fac constatarea... Am vazut pe net o comparatie cu Harley 883 Sportster..se pare ca sunt foarte asemanatoare; un jurnalist american insinua o tragere cu ochiul a japonezilor in curtea Davidson. Sunt cateva diferente printre care racirea, litrajul, BRAND-ul..... . Doar boots-urile sunt de la HD.... In rest e o adevarat placere sa te plimbi cu ea, mai ales pe sosele montane (vezi Cheia), dar si la drum lung sau noaptea prin Bucuresti. Si locul de pasager cica e foarte comod. dar si pretentios...Care va bagati fetelor la o plimbare?
  2. Fratilor, Ajutati-ma cu un sfat...sau cu niste crash-bar-uri si comenzi avansate pentru o honda Shadow Spirit 2007. Ca doar nu le-oi lua de la Honda ca sa ma scuture de multe salarii....
  3. El, Radu - facut invitatie la baut, mancat plimbat la Valenii de Munte. Noi, ceilalti - acceptat. Si....uite ce-a iesit:
  4. Am luat un sissy super mishto la a mea, modelul scund + rear carrier...arata betooon
  5. Intr-adevar, blonda..deee, 2 motoare putzin phutuite, ce mai...sexy frate.....un fel de "three some"... In rest.....nishte pozici:
  6. Initiativa este de toata lauda, iar ideea de campanie TV de informare si atentionare cu privire la numarul din ce in ce mai mare a "traffic-antilor" pe 2 roti mi se pare intr-adevar de mare impact. (Stiati ca 90% din informatiile pe care le retine un om sunt din sfera vizuala si doar 10% din audio, tactil, miros, etc?) Mult succes!!! Poate ar trebui implicata, pe undeva, in aceasta actiune (macar d.p.d.v. statistici, imagini sugestive, impact, etc) si una din sectiile de ortopedie din Bucuresti....e doar o idee.....( de-ati sti cat de sugestive pot fi imaginile cu un os in timpul operatiei pe care se insurubeaza la propriu diferite "device-uri" (placute metalice, surube,....etc..etc....) ....munca de strungar-lacatus... In rest....ASFALT USCAT !!!
  7. Asfalt uscat - lipsa la ora asta.....ce naiba cauta ploaia asta exact atunci cand nu ai nevoie de ea?
  8. Iti impartasesc opiniile, mai putin cu zgomotul care-mi place, chiar vreau sa-i scot sitele sa sune ca sa ma auda cat mai bine cei pe 4 roti cand ma apropii.... In rest...exceptionala, frumushika, chiar un pic sportiva....nu mult....un pic....
  9. o fi cum spui tu, dar siderurgistii nu ies la parada (meeting, marsh, etc...) pe strada ca sa aiba nevoie de autorizatie de la autoritati....
  10. Fratilor, vin si eu sambata dimineata.... Unde e intalnirea? Sub care pod? Dupa intersectia 1 Mai cu Grivita? LA ce ora? La 10.00?
  11. Care e premiul pentru ala care aterizeaza la sambata la 5 dimineata pe Otopeni, isi ia HonditaBandita si vine direct la Breaza sa va dea trezirea? --- Mesaj completat în 24 Aug 2007 19:50 ------------- Vin si eu la Breaza, ca mi-a placut compania voastra, Silver Pistons, la StuffRide (vezi ca am pus si poze pe topicul in cauza - Ride to StuffStock). Si merci inca o data de accesul la concertul Phoenix. Pacat de cele 2 evenimente oarecum minore de la intoarcere cand ne-a prins ploaia aia nasoala.... --- Mesaj completat în 24 Aug 2007 19:53 ------------- Care din pensiuni e cea mai apropiata de locul desfasurarii evenimentului?
  12. Fratilor se mai intampla maine evenimentul Moto din zona Bucuresti?
  13. Apoi io mi-s la origini doctorash, da' acum....prin middle management-ul din industria pharma...
×
×
  • Creează nouă...