ostrici Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPR Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 nice freddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 cum adica pt cine stie(din titlu)?si daca eu nu stie n-am voie sa intru sa ma uit ? destul de predictibil deznodamantul dar oricum interesant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 cum adica pt cine stie(din titlu)?si daca eu nu stie n-am voie sa intru sa ma uit ? destul de predictibil deznodamantul dar oricum interesant . evident ca trebuie paulynos sa sara de coor in sus, ca nu scrie la titilu "Pt tine paulynos" ... omu a precizat si numele pilotului alaturi de paranteza "pt cine cunoaste", iar pt cine nu cunoaste... se documenteaza pe net ... adica USE GOOGLE . P.S. aduni posturi ? pe unde postezi esti carcotas... bea un pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate