gzzoltan Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Salut! am un CB 750 SevenFifty, in cartea de inm. scrie 73 CP, dar nu sunt sigur de asta, ca sunt si variante mai slabe 50 CP. 34 CP. Stie cineva cum pot sa ma lamuresc referitor la asta, am citit undeva niste codificari pe carburator, dar a mea nu coincide cu nici una. Mersi ! Alti proprietari de CB 750 Sevenf: Viteza maxima? cat ati avut ?? (eu: 180km/h cu 2 pers., nu prea a mai vrut sa mearga - dar ar trebui ... macar cu 200 - nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Eu am avut CB750, are in jur de 70 de cai. Merge 200 dar cu greu, tre s-o turezi mult in a 4-a si sa schimbi repede sa nu pierzi inertia,si-ti trebuie si o bucata buna de drum,lunga. 170-180 ia usor,cam acolo se termina motoreta,dar senzatia e cam naspha, mai ales acum cand am trecut pe o vitezana, la 200 pot merge lejer (daca vreau,bineinteles!). E un naked reusit dar nu merita sa tragi de ea,daca te bate gandul de viteze 200+ ia-ti altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate