Jump to content

The Mentalist

Super Membru
 • Posts

  7,896
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  inconue

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  n-am
 • Motocicleta
  motocicleta
 • Numar Moto
  tabla

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  destule

Recent Profile Visitors

3,748 profile views

The Mentalist's Achievements

 1. Nu, eu am gen 2, gen 3 e a lui Cristi Tornada. Oricum, postatul plimbarilor pe forum devine inutil. Inainte mai intalneam pe cate unu- altu de aici de pe forum. Acum toti partenerii de plimbare sunt din alte surse. Aici se stiu mediile orare, se mai face o caterinca, dar nu se mai intalesc decat poate motoveteranii sau ceva posesori de anumite motociclete. Drept care voi inceta de a mai posta plimbarile si aici, deoarece este inutil. Sa ne auzim sanatosi!
 2. Cum le stiti voi pe toate de acasa din canapea! Am plecat fix la 9.30, in drum spre Pitesti s-a mai alaturat un coleg, deci 5 motoare. Autostrada la dus acceptabila, sus la munte vreme superba, asfalt bun. De la Obarsie la Voineasa se peticeste,asfalt acceptabil. O singura zona te cam zgaltaie, de la Voineasa la Brezoi, parca. Odata intrati in Valea Oltului ne-am intors cu valu' de duminica, foarte aglomerat, dar ne-am strecurat, la 19 am intrat in Buc. Pauza de mancare la stana, pauza de cafea la DaDa pe Valea Oltului, in rest mers sustinut. Cred ca a fost ultima iesire la munte anul asta pentru mine.
 3. Ok, ramanem 5, daca nu o sa mai cada si altii prada bauturii pana maine dimineata
 4. Victore, nu mai bine pleci tu exact cum zici, mai devreme, apoi ne intalnim in Novaci si facem impreuna Novaci-Brezoi? In felul asta nici nu te alergam pe autostrada si pe zona pana la Novaci, toata lumea multumita. Ce zici?
 5. Suntem 5, asta a fost concluzia brainstormingului facut inainte de a hotari ora.
 6. Stiu ca e tarziu, dar unii se scoala mai greu duminica si e si frigutz la prima ora. Probabil ne va prinde intunericul, dar acu ce sa facem, daca nu mergem acu nu mai mergem anul asta.
 7. Nu stiu, nu am condus, dar XX-ul il stiu si cred ca noua Busa e un uprage la XX
 8. Nu, ca e drum lung si macar aia 220km ii facem repede. Sunt cam 600km, 10 ore în şa, asa ca nu are rost sa pacalim autostrada pe ceva secundare ca pierdem mai mult timp. E posibil sa fim 3-4, o sa confirme mai pe seara. Iti scriu aici ora si locul de plecare. Strangerea la 9.15, plecarea la 9.30 de la Petrom-ul de la iesirea din Militari spre A1
 9. Buc-Novaci-Ranca-Obarsia Lotrului-Voineasa-Brezoi-Buc. Plecare pe la 9.30, daca inteteseaza pe careva sa dea un semn.
 10. Posesorii de Honda 1100XX Blackbird si-au dorit de la Honda sa upgradeze modelul, dar upgradeul n-a mai venit niciodata. Ei bine, noua Busa gen 3 este un urmas demn al HondeiXX , rafinament, confort, frane combinate. Asa ca fanii XX se pot acum indrepta cu incredere spre noua Busa
 11. S-a intamplat si schimbul de motociclete, deci un foarte mic review comparativ. Gen 3 se simte mai usoara, mai jucausa, schimba directia mult mai usor si mai relaxat, nu stiu cum au facut asta avand practic acelasi sasiu. Bine, cauciucurile mele sunt si patrate, dar nu de acolo era diferenta majora, gen 2 se simte mult mai rigida la schimbarea de directie. Toate comenzile si tot ce inseamna viata la bord foarte misto, manete ,setari, gazul are un mic lag (am mers numai in modul A), dar imediat vine si trage la fel de tare ca gen 2. Eu nu pot sa zic ca am simtit diferenta la un parcurs normal, cu viraje si fara linii drepte lungi. Poate s-o simti diferenta de la 200-300 la ora, dar nu era drumul de asa natura sa testam zona aia de viteze. Saua e un pic mai jos, de aia genunchii sunt o idee mai flexati, dar o data in mers nu prea se mai simte. Ghidonul nu pot sa zic ca mi-am dat seama ca era mai sus, dar oricum, se simtea foarte ok in mana si feeling-ul final e unul relaxat. Suspensia foarte buna pentru denivelari dar setata stock cam moale pentru mers agresiv, cred ca si Cristi si-o va intari putin. Protectia la vant cu parbrizul stock buna, dar nici la gen 2 nu e rau. PLus ca la mine pe gen 2 era dubble bubble asa ca doar din aducere aminte zic ca era cam la fel ca atunci cand era la mine stock. Franele tin bine, maneta e moale, foarte diferit de gen 2, unde maneta e ca de lemn, tot strang si trebuie sa mai strangi. La gen e moale actionarea dar franeaza sanatos imediat. La franarea combinata nu am mers destul ca sa ma enerveze, dar pot sa spun ca te afunda un pic in suspensii in momentul in care pui frana fata, pentru mine care sunt obisnuit sa fac un fel de nose dive inainte de viraj ar incurca un pic. Ideea e ca ar fi fost perfect sa le lase independente in legea lor. Per total impresia care iti ramane e ca e mai jucausa si mai relaxata, dar trage la fel de tare (probabil my dyno butt nu simte diferente intre 188 si 195 de cai, sau cat o fi de fapt diferenta).
 12. Multumesc, Ina! A fost zona crepusculara, nu inteleg cum sa imi apara chestia asta dupa atatia ani Cert este ca ieri nu am putut intra deloc, e vreo manevra masonica la mijloc!
 13. Prima zi, am plecat pe la Mizil, dar nu a meritat, drumul foarte valurit pana la Buzau. Apoi Focsani-Lepsa-Tg Secuiesc- Miercurea Ciuc- Odorheiu Secuiesc- Sighisoara, cazare in Sighisoara. Lepsa f bun dar pe la umbra ud o portiune, cum zicea si colegu mai sus. Tg Secuiesc- Miercurea Ciuc foarte frumos, dar apoi Odorhei si pana la Sighisoara nu a meritat, doar prin sate si foarte valurit. Sa vad pe unde ma intorc maine. Nu sunt rau, am dat o tura impreuna dar foarte rar am rabdare sa merg asa. Dar o data pe an asa, cine stie pe unde ma mai vad cu ea la o plimbare.
×
×
 • Create New...