Nartik Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Daca cei cu motoare se intalnesc joi..cei cu masini vineri...ar fi frumos sa facem si noi o comunitate a scuteristilor din Piatra Neamt...multe scutere am mai vazut prin orash...da putini sunt care sa ia initiativa...asa ne cunoastem si noi...mai facem si cate o plimbare mai lunga..sa vedem ce iese...numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyKeY Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Ar fi...da n'ai cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Mare dreptate..greu tata greu...orashu e plin de scutere..dar de pasionati 0..dar na...e un inceput..dami un id sau ceva...sa vb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Tinand cont ca da caldura vom incepe sa ne strangem(posesori eventual pasionati de scutere/motoare 125cc) in numar cat mai mare sper eu intr-un loc stabilit pe pracurs.Asa ca daca mai exista persoane ce vor sa ni se alature din Piatra Neamt eventual din zona sa nu ezite a-mi da un PM. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate