Byker_boy Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 salut , daca are cineva o schita cu instalatie electrica de la jawa (a mea e din '60) il rog frumos sa posteze ptr. ca am mare nevoie de ea . Multumesc anticipat --- Mesaj completat în 19 Aug 2007 13:33 -------------nimeni? nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 DA-i pe gugal si cauta jawa dar intra la poze si gasesti dupa poze tot ce crezi ca ti-e de folos sau poti la www.motorlife .ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 salut mai demult am cerut si eu o schema pentru o instalatie electrica a unei jawe din 1965 de 350,intrun singur piston ,si mi sa dat urmatoarea instalatie,eu iti pun o poza daca te ajuta e bine daca nu imi pare rau. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 salut mai demult am cerut si eu o schema pentru o instalatie electrica a unei jawe din 1965 de 350,intrun singur piston ,si mi sa dat urmatoarea instalatie,eu iti pun o poza daca te ajuta e bine daca nu imi pare rau. salut multumesc , imi este de mare folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate