soarecu Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Salutare, mi-am cumparat azi un honda bali de 50 si pt inceput merge ok. As dori sa mai cunosc si alti proprietari de Bali sa mai schimbam pareri. A mea e din 1993 si arata destul de rau trebuie vopsita dar ca mecanica este in perfecta stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Are un prieten bali da e d 100cc,din cat am mers eu p el trage super am mers 3 perosane p el cu 50-60(nu am mers cu mai multa viteza k deja nu mai aveam stabilitate)singur am reusit un 100la ora si tot asa mi se facuse frik,cu 2 p el tot 100da i-a mai greu. Acu despre motor in 2T,motor super bun scuteru arata oribil la exterior(al lui e cam jerpelit,merge doar pozitia,semnalizari knd vor ele) P.S:Suspensia foarte confortabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlacKHunTeR Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Si aici la mine au unii un bali cred ca verde sau albastru ca e dusa vopseaua e ciordit sigur cas aurolaci dar se pare ca merge destul de bine se aude frumos motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 si al meu arata jalnic dar motorul merge si se aude bine. treaba e ca nu sare de 60 si voiam sa intreb pe altii daca ale lor merg mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salutare, mi-am cumparat azi un honda bali de 50 si pt inceput merge ok. As dori sa mai cunosc si alti proprietari de Bali sa mai schimbam pareri. A mea e din 1993 si arata destul de rau trebuie vopsita dar ca mecanica este in perfecta stare. am vindut in Ungaria o gramada de Baliuri nici unul nu mi sa intors in atelier cu reparatii doar cu schimb de placute filtru,motoare excelente,daca vei avea nevoie de piese second euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pe langa motoru mare am si un Bali...e pt. oras Ca ma dau singur sau is cu pasager tot 60 merge...atat. Nu m-am bagat in el daca merge--->atunci asa ramane, nu o desfac. Cica ar fi limitat electronic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate