Sari la conținut

*adytza*

Super Membru
  • Număr conținut

    1.165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de *adytza*

  1. Multumesc de raspunsuri,uleiul este motul 7100(7400 nu exista,nu stiu la ce ma gandeam),daca nu se impaca bine uleiul,o sa-l dau jos,dar pana acum eu nu am avut probleme cu motul la celelalte mobre.
  2. Salutare! Sunt posesor nou de f4i,o sa urmeze o mica revizie la moto si eram curios daca placutele astea sunt ok,daca aveti alternative mai ok let me know. https://www.unimotors.ro/Placute-frana-fata-SBS-734HS-metalice-sinterizate-SBS_p_4831.html Ulei pentru motor o sa bag motul 10w40 7400,sper sa fie ok.
  3. Duminica aceasta,28.05 se anunta vreme ok,ne intalnim si eventual plecam la o mica plimbare?
  4. Eu joia aceasta pot sa vin la intalnire la ora 19.30,in cazul in care nu ploua.
  5. Cand se organizeaza intalnirile?Este ceva fix in fiecare saptamana(zi,ora)?
  6. Trist pentru mine,mai citisem pe net ca e ok si pentru persoane înalte,asta e.
  7. Salutare! Doresc sa achizitionez o yamaha fz6n(2005-2006),la ce sa ma uit in mod special(suspensii,probleme la bord)? Ce probleme comune au?Este comod pentru o persoana la 1.90? Multumesc anticipat!
  8. La amortizor poti sa ii pui un inaltator,gasesti sa-l cumperi sau sa ti-l faci tu(home-made). Latirea rotii?!Poti sa ii pui o roata mai lata,dar cred ca gasesti greu o roata mai lata ca sa-ti intre acolo,dar mai usor o rezolvi cu un cauciuc mai lat. Ambele modificari pot afecta ciclistica,pe inaltator dai maxim 100ron si pe cauciuc mai lat 200-300ron in fuctie de marca model.
  9. Salut! Eu am rezolvat problema cu vitezometrul,indicator apa,indicator benzina,turometru si alte functii,solutia este sa schimbi bordul digital,de acolo pleaca tot.Am scris asta ca poate se mai iveste cineva de aceasta problema. Acum o saptamana mi-a cedat releul de incarcare si cel de pornire,releul de pornire stiu unde se afla,dar nu am idee unde este cel de incarcare.Daca stie cineva unde este releul de incarcare sa posteze aici.
  10. Foarte frumoasa excursia,bafta multa in continuare !!!
  11. Ce tara de (cuvant urat),omori un om care circula absolut regulamentar,stai in libertate 2 ani si in final nu patesti nimic,nici macar o zi de inchisoare.In tara asta toate legile sunt interpretabile si legea e in favoarea celor cu bani sau cu relatii...Foarte trist
  12. X9 al meu este de 250,motorizarea de honda,eu sunt super multumit de el.Este foarte comfortabil,foarte mare portbagajul de sub sa,pot sa rulez cu 100-120km/h fara sa fortez motorul.Cel de 180 am auzit si eu ca la 100km/h are foarte multe turatii---->o uzura mare la motor daca vrei sa mergi asa o perioada mai lunga de timp,in rest e la fel ca cel de 250.
  13. X9 are doar racire apa,fie el de 125cc-180cc-200cc-250cc-500cc. Strict pentru oras si poate o iesire in afara localitatii e mai bun un scuter de dimensiuni mai mici,racit pe aer
  14. Detin x9 250,strict pentru oras nu prea il recomand,e destul de greu,e voluminos pentru plimbari mai lungi e superb.
  15. Cred ca o sa ma orientez la motul 7100,e 10w40 full sintetic. La ce turatie poti sa mergi la drum lung fara sa chinui motorul si cam ce viteza ai la turatia respectiva,mie nu imi merge chilometrajul.
  16. Manualele de aici sunt pentru motorizarea piaggio,motoarele si transmisia nu sunt la fel ca la motorizarea de honda.Ce ulei recomandati 5w40 sau 10w40?
  17. Salutare posesori de X9.Detin si eu un piaggio x9 250cc motorizare honda.Vreau si eu sa stiu unde are scuterul pozitionat filtru de ulei si mai am o mica nelamurire,din filtru iese un furtunas cu dop in care pare sa fie ulei,ce rol are uleiul de acolo?Indica nivelul de ulei din motor sau e strict pentru filtru de aer.
  18. Salutare! Sunt posesori de piaggio x9 pe forum?Am si eu cateva intrebari
  19. o sa ramai impresionat da sunt dispus si la plimbari mai lungi,dar viteza mea de croaziera nu depaseste 90-100km/h
  20. daca e frumos afara si nu sunt plecat din oras sunt prezent!
  21. La ce ora va intalniti joi si unde?
  22. Nu a mai postat nimeni dupa tine si daia se intampla asa
×
×
  • Creează nouă...