DonHacker Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 vorbeati de neoane..si pe bicicleta se poate eu mi-am tunat-o in octombrie..prin oradea sunt 'vedeta' cu 'bitza mea cu neon p` ea' ! ce ziceti ? p.s.imi cer scuze de calitatea pozei,da` neonul e cu plasma si strica foarte tare poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Ianuarie 21, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2005 eu nu pot sa vad poza Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 ok...sunt nervos rau de tot.....am facut 430 de km si am dus-o la service de 5 ori am schimbat 6 bujii ..... si vorbesc foarte serios. Cand imi vine de la Bucuresti....merg a doua zi cu ea 20 de km si pe urma sa opreste .....pur si simplu se opreste motoru....bujia....ok......united motors imi spune de fiecare data ca : era innecata ....dar ce dracu are de se inneaca asa? Eu nu-i fac nimic , am facut cum mi-a zis mecanicu' tot .....la un moment dat ma intreaba daca stiu sa schimb vitezele.....omu credea ca-s din ala tamp sa schimb viteza la 6000 de ture.....of , of , acum iar tre s-o duc si tata s-a cam suparat pe mine , aia o " dez-neaca " si dupa aia tot asa face. Ce sa fac eu acuma? Oricum daca nici acum dupa ce vine nu mi-au facut-o .... ma duc la Protectia Consumatorului.....ca altceva ce sa fac? Imi e frica sa ies cu ea din oras ca nu cumva sa mi se opreasca pe nush unde. Zice-ti si voi acuma : 400 km si de 5 ori la service? e bataie de joc. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Dc vrei poti sa o lasi la mine .. ti o duc eu la service si o testez cativa km .. dc nu merge o duc din nou .. si dc nici atunci nu merge .. ii intrebam ce e de facut .. Anunta ma dc vrei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 thehammer... si eu am the same problem... o fi de la frig sau de la limitare... si de curiozitate, tu la cat schimibi vitezele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 pe la 9000 sau 1000 cam asa. Elf o sa vorbesc cu tata despre propunere si te anunt. Iti multumesc anticipat....eventual stii ce o sa facem?.....o duc la service si vb. cu baietii si le spun ca o sa vii tu sa o iei , o tii cateva zile daca poti si daca ai timp sa mergi ceva cu ea ( vreo 20 km ) daca se poate , normal. Eu acasa am niste probleme cu netu' si nu prea pot sa intru ...... nr meu de tel este : 0742192846.Da-mi si mie daca poti un mesaj ca sa mem. nr tau.Si daca e sa facem cum zici tu , te sun. Iti multumesc inca odata. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate