The Hammer Postat Ianuarie 21, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2005 eu nu pot sa vad poza Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 ok...sunt nervos rau de tot.....am facut 430 de km si am dus-o la service de 5 ori am schimbat 6 bujii ..... si vorbesc foarte serios. Cand imi vine de la Bucuresti....merg a doua zi cu ea 20 de km si pe urma sa opreste .....pur si simplu se opreste motoru....bujia....ok......united motors imi spune de fiecare data ca : era innecata ....dar ce dracu are de se inneaca asa? Eu nu-i fac nimic , am facut cum mi-a zis mecanicu' tot .....la un moment dat ma intreaba daca stiu sa schimb vitezele.....omu credea ca-s din ala tamp sa schimb viteza la 6000 de ture.....of , of , acum iar tre s-o duc si tata s-a cam suparat pe mine , aia o " dez-neaca " si dupa aia tot asa face. Ce sa fac eu acuma? Oricum daca nici acum dupa ce vine nu mi-au facut-o .... ma duc la Protectia Consumatorului.....ca altceva ce sa fac? Imi e frica sa ies cu ea din oras ca nu cumva sa mi se opreasca pe nush unde. Zice-ti si voi acuma : 400 km si de 5 ori la service? e bataie de joc. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Dc vrei poti sa o lasi la mine .. ti o duc eu la service si o testez cativa km .. dc nu merge o duc din nou .. si dc nici atunci nu merge .. ii intrebam ce e de facut .. Anunta ma dc vrei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 thehammer... si eu am the same problem... o fi de la frig sau de la limitare... si de curiozitate, tu la cat schimibi vitezele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 pe la 9000 sau 1000 cam asa. Elf o sa vorbesc cu tata despre propunere si te anunt. Iti multumesc anticipat....eventual stii ce o sa facem?.....o duc la service si vb. cu baietii si le spun ca o sa vii tu sa o iei , o tii cateva zile daca poti si daca ai timp sa mergi ceva cu ea ( vreo 20 km ) daca se poate , normal. Eu acasa am niste probleme cu netu' si nu prea pot sa intru ...... nr meu de tel este : 0742192846.Da-mi si mie daca poti un mesaj ca sa mem. nr tau.Si daca e sa facem cum zici tu , te sun. Iti multumesc inca odata. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate