Dobrescu Postat Septembrie 10, 2003 Share Postat Septembrie 10, 2003 (editat) Avand in vedere succesul de care s-a bucurat cursa de scootere din cadrul etapei mondiale de supermoto de la Baneasa, am decis organizarea unor curse demonstrative, pentru pregatirea sezonului competitional 2004. Cred ca pentru inceput o sa fie cateva clase, 50, 124, 180 (2 si 4 timpi) denumite dupa numele sponsorilor (Paneuro, ProFm, etc). Daca va place idea, va rog sa veniti cu propuneri. Etapa demonstrativa vreau sa o facem peste 2-3 saptamani, la traseul de karting de la Tunari. Cred ca e momentul sa crestem campioni, si asta o sa o facem doar facand pasii necesari. De asemenea, cine doreste sa participe, sa-mi trimita mail la dobrescu@pro-bike.ro. Editat Ianuarie 14, 2004 de Dobrescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LETo F12 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 sal ..dak am un malaguti f12 de 49 cmc pot sa particip ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 "Sep 10 2003, 11:39 PM" "pentru pregatirea sezonului competitional 2004" poti sa participi, de ce nu? sambata la ora 8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 sal ..dak am un malaguti f12 de 49 cmc pot sa particip ? nene, biker boyz mai incet cu topicurile fara rost, ca o sa se lase cu urmari!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate