Sari la conținut

dead_man_walking

Moderatori
  • Număr conținut

    5.401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dead_man_walking

  1. daca ai fi fost atent, s-a precizat inca de la inceput acest aspect si anume ca adrian a condus. campania a fost conceputa anterior evenimentului. si da, gropile pot fi POTENTIAL generatoare de victime. (daca tot e sa citezi corect) raman la parerea ca singurul circ din acest topic este facut de tine. mai studiaza tu ce a facut Dac Motors pana acum din simt civic si apoi da-ti cu parerea.
  2. nene iar aberezi, ca de obicei: 1. cine a zis ca ea conducea? daca ai citi cu atentie toati au spus ca el conducea motorul cand au plecat. 2. cand ai auzit tu in cadrul campaniei groapa ucide vreo referire la accidentul acesta? (bine ca ai avut tu initiative mai bune la viata ta) 3. despre ce circ aberezi iar pe aici, in afara de circul facut de tine?
  3. Membri Dac Motors se vor aduna incepand cu ora 8:30 si vor pleca la ora 9:00 spre satul natal a lui Qaz. Locatia o voi comunica mai pe seara, nu a fost stablita inca. ( va fi undeva in zona iesirea din bucuresti spre popesti leordeni). Cine doreste sa ni se alature e bine venit.
  4. o sa postez imediat ce stabilim concret unde si la ce ora e plecarea.
  5. inmormantarea lui qaz va avea loc maine, incepand cu ora 13:00 in satul lui natal: Chirnogi - Calarasi.
  6. cine doreste sa ajute familiile, o poate face prin intermediul contului dac motors: ASOCIATIA "DAC MOTORS" CUI: 21523207 CONT: RO16PIRB4201705338001000 PIRAEUS BANK CAROL avem rugamintea la mentiuni sa scrieti donatie pt a evita probleme contabile.
  7. http://www.hyosung.ro/ - de la harley, pe titulescu. si acu vreo 3 ani aveau si cei de la city center - bd. poligrafiei nr. 1 - 021/2250086
  8. am notat in agenda: Bamabaracu nu mai are voie 50m in jurul scenei de acum inc-olo
  9. nu poti sa inchizi un topic doar pentru ca cineva critica organizarea. au mai fost motociclisti la intrunire si asteptam cat mai multe pareri pentru a sti ce s-a facut bine si ce nu, ca sa avem grija ca la editia viitoare sa Nu repetam greselile de anul acesta. MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE SI PENTRU OPINIILE EXPRIMATE.
  10. acu poate ii raspunde cineva!!!! topic curatat de mizerii!!!
  11. e prea departe ploiestiul ca sa ajunga si el!!!!
  12. nu prea! e doar o pensiune din cate am gasit eu, dar pretul la camera single incepe de la 150 ron este in cuprinsul topicului indicata respectiva pensiune
  13. pentru ca daca vin mai multe, o sa organizam si un concurs de atv-uri!!!!
  14. numai motocicletele si atv-urile au voie in locatie, exceptand masinile de aprovizionare.
  15. inca sunt in cautare de pensiuni!!! am fost personal in ciolpani si in satele vecine, dar nu am gasit decat o singuta pensiune. pe net am gasit mai multe, dar numerele de telefon nu prea mai sunt valabile. ------------------------- Motelul Lupului -- sat Izvorani, str. complex Pacea nr. 33-35 Telefon: 491 11 06 preturi: camera single: ~145 ron camera dubla: ~175 ron apartament : ~225 ron http://www.motelul-lupului.com/ -------------------- daca mai gasesc, postez ca sa aiba de unde sa aleaga cei care doresc sa stea la pensiuni. numai ca sunt f scumpe in zona snagov-ciolpani
  16. berea: 2,5 ron -- tuborg la draft. mai multe informatii pe parcurs
  17. publicitate eveniment pe radio: City FM si National FM
  18. aveti atatea topicuri in care sa discutati pe marginea subiectelor! v-am rugat barem p-asta sa-l mentineti curat! vad ca nu se poate! topic closed Mesaj completat redeschidem temporar. daca incepeti iar sa aberati, il inchid la loc titlul topicului e: POZE CU SCUTERELE NOASTRE o sa fac curat zille ce vin si sa ramana topic doar de poze.
  19. topic sticky, fara up si alte replyuri fara a fi pe subiectul topicului si fara thanks pt ca a fost facut sticky! in caz contrar, aplicam regulile de la poze cu scuterele noastre!
  20. ba atat costa!!! mi-am cumparat eu acum o luna!!!! cat despre smaeb, mai bine nu zic nimic pt ca a fost slab de tot
×
×
  • Creează nouă...