geeoboss Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Ne-am trezit duminica pe la 9.30 si am plecat pe la 11.00 de la Urleta(Campina) spre Brasov,pe la predeal se vedea niste nori grosi de ploaie spre Brasov asa ca am zis hai sa ocolim norii ,sa mergem pe la Bran. Am scapat de ploaie ,am vizitat branul,cand sa ne intoarcem nori grosi asa ca am plecat spre Curtea de Arges ,pe la Campulung ne-a prins in sfarsit ploaia,ne-a plouat asa pana la Curtea de Arges,acolo am fost pe la manastirea Curtea de Arges dupa care am plecat pe Pitesti, Gaesti,dar de acolo cosmar am luat-o pe Targoviste ,Moreni cel mai prost drum pe care l-am vazut,am ajuns pe la orele 23.00,si asa s-a incheiat micul nostru drum de la Brasov. p.s.: mai frumos iese cand nu planifici :nu o luati niciodata pe traseul targoviste-moreni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 frumos asa cand pleci cu moto unde te bate vantul ... bvo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate