Sari la conținut

JhOn

INACTIV
  • Număr conținut

    1.427
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JhOn

  1. salutari. nu am mai postat de ceva timp pe aci.... eu mi-am vandut in primavara GS'ul ( cu greu, a fost un motor f bun care m-a invatat multe) mi-a ramas carena stanga fata care as vrea s-o vand. este originala, culoare gri, o mica zgarietura pt stiker. pt cei interesati pot trimite poze si /sau se poate vedea in bucuresti. o zi buna si asfalt uscat!!!
  2. salutari. unde gasesc si eu un suport de topcase pt cbf 2008 de 600??? si cam ce scoruri sunt? poate fi si sh, nu deranjeaza. multumesc.
  3. Lary, lasa-mi si mie id-ul tau!!!
  4. puteti spune mai multe detalii? ce este acolo, unse se sta, sunt bAzine cu apa termala etc? multumesc.
  5. pai organele au fost de sarbatori. vb aia, un lebar, cartabos, piftie ) (glumesc)
  6. dar ce, bere cu alcool nu merge ? daca e frumos, ma bag si eu.
  7. da da, la multi ani!!! suntem cam putini... asta e.
  8. asigurari de orice fel, rca casco, obligatorie de locuinta la cele mai mici preturi!!! si da, mai traiesc. banuiesc ca cel putin unii dintre voi vor intreba asta
  9. mai mergeti? m-as baga si eu la un weekend de asta.
  10. bagam o plimbare scurta pana la munte? gen ajungem, ne dam pe partie 3-4 ore si ne intoarcem? p.s. evident, mergem cu masina.
  11. am si eu nev de o bicicleta pt diseara cateva ore.... ma poate ajuta cineva? o aduc inapoi cu niste bere
  12. vreau si eu o bicicleta, imi imprumuta cineva una in seara asta? o restitui tot in seara asta + o bere:D
  13. sa revin... vand carena originala dreapta fata. este putin zgariata pe stikere. 100 euro urgent.
  14. ca tot suntem la capitolul de dat cu parerea, la 50 la ora, (cat e limita in oras) apar aceste daune?
  15. da, a reusit cu el stock dar nu l'a ridicat f mult si nici nu a mers cine stie ce. o sa caut poza:) iar dc pui foaie mare pe spate poti si mai mult, este un clip pe youtube,
  16. acolo sunt urme de frana, 14 metrii daca nu ma insel. deci ipoteza cu plecat in tromba de la semafor cade. am intrebat pe politist de camere, a zis ca la primarie putem cere inregistrarea.
  17. motoru era un 1000 rr. pe motociclist l'a luat smurdul, l'a dus la floreasca. era o urma serioasa de sange pe jos, medicii de la ambulanta au spus ca i-a curs sange din nas. casca nu a sarit, a ramas pe cap. se pare ca a trecut pe rosu si a lovit o tanti cu cielo in portiera stanga spate. oricum, chiar in intersesctie este si o camera de filmat care va spune adevarul ( erau voci care spuneau ca femeia ar fi trecut pe rosu)
  18. acum te sunam:)) bey, uitati-va la maruta. e invitat manelistul salamior care promoveaza un nou gen muzical: manele - rock!
  19. eu ajung cam in 25-30 min. mai frec menta pe acolo.
  20. hmm... se f** si pisicile pe moto ca deh, e senzatie tare:))
  21. azi au asfaltat acea gaura? ai si filmuletul? mi-l poti da te rog si mie? ID: jhon1288 ai putea trimite filmuletul la televiziuni, etc.
×
×
  • Creează nouă...