Sari la conținut

MZ ETZ


unchiu
 Share

Postări Recomandate

Salut!

Am de fapt mai multe probleme cu frana de fata.

1. Prima ar fi ca o parte a etrierului are ovalizata degajarea unde intra pistonul si ca sa nu mai pierd lichid am gasit o garnitura putin mai mica in diametrul interior si probabil ca tine cilindrul mai strans si nu mai picura.... sau nu-mi dau eu seama :laugh: . Am schimbat garniturile pompei de frana pentru ca nu mai facea presiune. Acum face.... dar in timp scade.

2. Pe langa asta urechea aia de sub maneta e rupta si am ramas ieri cu maneta in mana (am vrut sa profit si eu de putin asfalt uscat si puteam s-o patesc rau fiindca tocmai ma apropiam de o intersectie)... asta dupa ce am descoperit ca nu mai pot frana.... maneta coborase frumos pe surubul ala sau nu stiu cum sa-i zic. Am avut noroc ca am gasit urechea lipsa... dar nu cred ca se poate suda materialul din care e facuta> deci tre alt corp de pompa.

3. Cea mai mica problema ar fi furtunul care e tot timpul ud acolo unde e sertizat cu piesa metalica (surubul ce se strange in etrier). Daca tot fac frane nu observ sa iasa pe undeva, dar acolo e ud la imbinare si pe exteriorul etrierului la fel, de parca ar fi picurat de acolo.

 

Acu chestia e ca eu sunt cam proaspat pe motor si nu am termen de comparatie pentru o frana de fata ca asta... poate ma ajuti cu vreun sfat ca sa pot verifica daca tine bine sau nu... daca se incadreaza in parametrii proiectantului... poate imi fac eu griji degeaba.

 

PS- placutele sunt noi, discul e in stare buna, lichid nou...

 

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omule e mai grava de cat ma asteptam.Uite suna-l pe Zolli 0744506624 el distribuie numai piese originale de ETZ toate sunt noi in tipla cred ca sinstemul de frinare fara disc si placute (adica etrier + pompa de frina ) te duce cam la 1,5 mil sau 2 mil dar sunt absolut noi ,iar daca nu cazi astea nu au moarte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...