MrMemutzu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Am si eu o rugaminte sa imi spuna si mie cineva unde gasesc si eu un magasin de piese pt moto......in bucuresti.... unde sa gasesc rulmentzi fatza pt un kawasaki grx 400.... Multumesc anticipat Editat August 22, 2007 de MrMemutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 in zona bucurestii noi, treci de benzinaira OMV (iseirea spre mogosoaia), imediat dupa imv faci stanga si gasesti un magazin dotat cu orice tip de rulmenti. te duci cu rulmentul in brate sau cu cotele lui exacte. nu costa f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Deci cauti in lista modelul tau, iei tipul de rulmenti si dimensiunile si te duci la primul dealer SKF care-ti iese in cale. Ai grija sa cumperi rulmenti dublu capsulati cu cauciuc, sa te tina toata viata. Bearings.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrMemutzu Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Sar`na pt informatzi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate