bubu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut! am o prreche de pantalonasi pt furca fata in plus cine e interesat o dau moca..... eu mam chinuit 3 luni sa gasesc o preche buna intraga ne taiata si culme e ca aveam in niste piese de la moto0r mai vechi de care nu stiam, asa ca daca mai aveti nevoie vreunu de iei ii dau cu cea mai mare placere mai am o gramada de piese.... fac un invetar micut si mai pun aici ce mai e de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Aleko Io vreau o toba si un filtru de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 da da da da da, sherky vrea pantalonasii pentru M63-ul lui, am sa-i spun sa-ti dea measj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 da da da da da, sherky vrea pantalonasii pentru M63-ul lui, am sa-i spun sa-ti dea measj!! clar ii vreau ... valicaddy stie ce stie, si stie bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 lasa ceva date de contact unul dintre voi,sa mergem la Bubu sa-i luam daca ii da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 pantalonasi se duc la mariusSS din iasi.... el ma contactat primu asa ca la el se duc cat despre filtru de aer am unu dar e mai cudat nu e ca la mine cred ca e un model mai vechi cred ca are un suport de fier pe cutie si intra in cutie eu nu am mai vazut asa daca te ajuta cu ceva ala ti-l dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinspace Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 nu ai ceva comenzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate