Sari la conținut

sherky

Super Membru
  • Număr conținut

    502
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sherky

  1. Salutare, Am gasit acu 5 min asta: http://advrider.com/forums/showthread.php?t=982479 pe advrider ... poate putem sa-l ajutam cumva pe om. Poate aude careva ceva, zic si eu ... Bafta!
  2. Salut, are careva idee cum se cumpara o motocicleta din grecia, adica ce pasi trebuiesc urmati? Am cu ce sa transport moto in tara, dar nu stiu cum sta treaba la ei cu actele. Orice informatie e binevenita. Multumesc anticipat!
  3. Dupa cum spuneam, motivele sunt multe si deiverse, iar motoreta are mici hibe. Daca esti interesat, discutam.
  4. Salut, cu parere de rau v-a trebui sa ma despart de africana. Motivele sunt multe si diverse. Pretul pentru cei interesati ar fi 1300euro. Detalii pe PM.
  5. Poate doreste cineva sa-si faca un cadou de sarbatori: http://www.subito.it/moto-e-scooter/africa-twin-rd07a-cuneo-46294251.htm! Bafta!
  6. Salut, Sa ma treci pe lista cu un L barbatesc si un S de dama. Multumesc!
  7. Salut, incearca la NRP Carbs ... eu de acolo le-am luat pe ale mele (RD 04). Bafta!
  8. Scuza-ma, nu cred ca am fost destul de explicit, eu am pus de ketemeu - prins cu soricei, sta acolo de 2 ani ... dar nu am de vanzare, sigur gasesti la Dementor. Bafta!
  9. Salut, Vreau sa fac zilele astea o comanda de aici: http://www.termoli.tv.it Daca are cineva de comandat ceva, putem sa impartim transportul. Eu zic ca au preturi mai mult decat decente. Astept vesti, bafta!
  10. incearca la mymoto Este vreo diferenta notabila intre furca de RD04 fata de cea de pe RD07, sau RD07a?
  11. Daca nu ma insel, africana aia neagra a apatinut user-ului "Jean-taxi" sau ceva de genu'. In alta ordine de idei, are careva idee unde as putea gasi o furca intreaga de RD04 in romanica? Pe extern am gasit deja, dar vreau sa stiu daca gasesc la noi asa ceva. Multumesc anticipat!
  12. Salutare si la multi ani pentru 2012. Am incercat acu 2 min sa intru pe xrv.ro si m-a surprins urmatorul mesaj: "Informație Ați fost banat pe acest forum pânăMie Feb 15, 2012 11:08 am. Vă rugăm să contactați Administratorul forumului pentru mai multe informații. Adresa dumneavostră de IP a fost banată." Poate careva sa ma lamureasca? Eu am incercat sa intru de pe linkul din semnatura lui "Korben Dallas". Bafta!
  13. din ce stiu eu ... nu prea poti regla nimic pe acolo, fiind din plastic, dar poate gresesc ...
  14. diametrul galeriei este de 43mm dc nu ma insel .. dili are pe stoc coliere cu 25 lei ... bafta!
  15. cablu de ambreiaj de RD04 are o lungime de 119 cm si alt cod de produs la Honda ...
×
×
  • Creează nouă...