c0zmin Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 mai reusesc sa inmatriculez o motocicleta avand doar acest act ?? pozele sunt facute la o copie, dar am si originalul multumesc anticicpat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 probabil ca nu, dar o traducere nu ar strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 probabil ca nu, dar o traducere nu ar strica este un bon de magazin, pe care scrie seria de cadru, de motor, data cumpararii, magazinul, modelul.... si mai multe chestii pe care nu le inteleg... am fost cu el la un birou de traduceri si o traducere legalizata ma costa 50 de lei... daca am ce face cu el il traduc... daca nu... poate stie cineva ruseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Raspunsul la intrebarea ta este "NU" Adia sa fiu mai clar: ca sa poti face inmatriculare trebuie sa ai vehicul omologat . Omologarea se face la Registrul Auto Roman de pe raza judetului in care ai domiciliu stabil. Aceasta omologare se face in baza unor acte ca de exemplu certificat preliminar de la rar sau COC (certificat de omologare pentru comunitatea Europeana). Acesta din urma se elibereaza de catre producator pentru fiecare vehicul vandut pe serie de sasiu si motor. Deci aceasta posibilitate este exclusa. Certificatul preliminar se elibereaza in baza facturii de achizitie, a DVI-ului si a unor documente care sa ateste caracteristicile tehnice date de producator, pe care de asemenea nu le ai. In concluzie posibilitatea de omologare respectiv inmatriculare este foarte mica daca nu chiar nula. sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate