Sari la conținut

berzelius

INACTIV
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ural.ro
  • Yahoo
    rtoscuta

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1994
  • Numar Moto
    B 17 TSC

berzelius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci, autotrenul a virat la stanga si motocilistul a lovit semiremorca in spate, dupa ultima axa. Va dati voi seama cam cata masina a trecut prin fata motocilistului pana a lovit. Un pic prea multa acceleratie la plecarea de la semaforul Practiker, dimineata in aglomeratie. Soferul autotrenului sigur nu s-a asteptat sa plece un glont dintre masinile acelea stationate la semafor si a virat catre LegumeFructe Militari. Am fost acolo, nu sunt povestitor. Bine ca nu a fost mai grav, insanatosire grabnica motociclistului, este un om in etate nu un pusti tanar. P.S. Daca lovea un pic mai in fata si intra intre axe sau in fata axei1 foarte probabil acum era mort, pentru ca nici soferul nu il putea vedea sa se opreasca inainte de a-I intra sub roti intra sub roti. Nu a intors la 180, a virat 90 la Legumefructe. Nu schimba 7 viteze, pleaca cu doi si posibil cand se aliniaza ii da trei, dar este lunga masina si dureaza mult pana trece tot vagonul. Daca este incarcat si sunt 24 de tone pe vagon nu poti schimba pana nu se aliniaza, decat maxim o jumatate. Intre ei sunt si " soferi pe bani putini", cum se spune, dar nu sunt multi. Poti avea incredere ca parerea ta despre ei, sa iti fie teama cel mai putin, este intemeiata.
  2. Cu siguranta, Emil are dotarea corespunzatoare repararii modelelor la care executa lucrari si nivelului de calitate si complexitate la care doreste sa ajunga cu aceste reparatii. Service-ul reprezentantei Ural are dotarile necesare executarii reparatiilor la modelele fabricate de producatorul Ural, asigurarii garantiei la modelele noi vandute pe piata din Romania si nu numai, la un nivel de calitate si complexitate impus de standartdele acestei marci, apreciate si totodata agreate de fabricant. Intrebarea la care se cere un raspuns este: ai solicitat reparatii la o motocicleta Ural in service-ul agreat de producator si ai avut repros la calitate? sau doar apreciezi ca este mai putin dotat la nivel de echipamente decat un service multimarca. Asfalt uscat !
  3. Prea noi si de aceea, poate, mai neinsemnate, dar sunt tot mz-uri si sunt foarte bune,acel skorpion are mii de km prin europa in acest an si se misca foarte bine. Multumesc pentru poza.
  4. Nu este aerisita cum trebuie. Raspunde la intrebarea: daca este si elastica si te putem ajuta mai bine. In modul cel mai sigur nu are legatura cu gradul de uzura al placutelor de frana si mai ales al discurilor.
  5. Si femeile care se incurca de fel cu impotentii despre care zici tu, isi merita soarta, cine seamana se aduna, eu nu cunosc si nu am auzit de o fata de Doamnea juta batuta pe strada, sa fim seriosi. Fiecare cu clasa lui sociala si clasa de educatie ca si mediul de viata. Daca ai "probleme" mare atentie sa nu devi vreodata din salvator de femeie victima acesteia, pentru ca la unele chiar le place sa isi ia bataie de la un "barbat" puternic si se poate supara ca te dai la "barbatul" ei. Sper sa nu fie cazul.
  6. Nu merge bre, pentru ca singur nu merge de obicei iar eu nu il conduc pe vremea asta poa sa faca el ce vrea. Daca este cuminte, insa in mai il duc in Franta pe Cheile Nerei. Ne-au invitat francezii de la Amical din nou. Mai mult in privat ca stricam topicul. Cat despre accident sanatate omului care era calare, sper sa fie cat de cat bine, mai ales acum inainte de sarbatori.
  7. Multam cat m-am chinuit eu sa aflu cine este in butoiul de Yamalube.... Esti sigur ca Texaco este producatorul de Yamaube?
  8. http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/romania/ Asta este lista gata facuta. Pentru toata europa. Eu am fost afara si am folosit camping-uri si am fost foarte incantat. Nota maxima in Austria si o nota mai mica, dar nu foarte pentru Ungaria.
  9. De ce razi cu atata pofta? de pisica aia din avatar? Sau de raul oamenilor?, nu este prea frumos. Indiferent ce a facut este sigur ca ceva a gresit, dar fara voie si fara o cauza care sa poata servi pilda cuiva. Sau cum s-a mai spus asta se traduce prin "ghinion" Insanatosire cat mai usoara si rapida.
  10. Pai, mai draga, daca vrei sa pui capat discutiei si daca vrei sa pari baiat destept, nu o mai continua, lasa-l pe omul ala sa-si dea duhu cu punctul lui de vedere si ai terminat discutia, dar daca tu o tot intinzi, la ce mai pretinzi sa se termine? On topic,: insanatosire rapida la baiat si sa invete ceva din aceasta patanie urata si nedorita de nimeni.
  11. Pai, cu atatia martori cati s-au aratat pe aici, tu nu ai contestat procesul verbal? Ala din spate ce parere a avut? De curiozitate macar, ce a scris in declaratie? Ce magarii se intampla prin tara asta plina cu idioti care umbla liberi pe strada.... Avear-ar Dumnezeu grija de rasplata faptelor.
  12. Salut, ma prezint si eu: fara casca, de data asta...
  13. La Metro este deschis non stop, la benzinarii gasesti ulei 2 t fara probleme.
  14. Scuzati ca am intarziat, Razvan MZ 1000 SF pe la Gorjului in spatele sectiei de politie, fiarele sunt in Ajustorului Uverturii. Toate bune in asteptarea sezonului cald.
×
×
  • Creează nouă...