cristi 57 Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Stie cineva unde si cand se poate bea o bere si discuta despre nepra, probleme, rezolvari etc? Eu am o nepra de curand si mai sunt ceva probleme... cateva sfaturi nu strica niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Pai daca sint probleme sa auzim ce, daca e vorba de bere eu prefer la mine acasa, te astept in vizita si discutam de nipru. Mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 OK sefu... zi si tu o adresa, un nr de telefon, e-mail, ceva acolo... Eu am motorul de curand, cam o luna, dar sunt incantat de el. Trebuie ceva timp ca sa-l cunosc mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 0742146291/0788284612 Corbeanca, ajungi imediat de pe DN1 Km 18, nu-ti face griji ca e aproape. --- Mesaj completat în 27 Aug 2007 12:26 -------------Putem sa ne vedem si in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Salut! Sambata sau duminica esti acasa? Pot sa trec pe la tine, te sun vineri pt detalii. OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 Stie cineva unde si cand se poate bea o bere si discuta despre nepra, probleme, rezolvari etc? Eu am o nepra de curand si mai sunt ceva probleme... cateva sfaturi nu strica niciodata! ...are cineva experienta la reglarea carburatoarelor? Bujiile arata mers inecat, dar daca micsorez dbitul de benzina se simte lipsa de putere. Am pus bujii de 240, insa cred ca vrea mai calde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate