Klaus Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 inca una zundapul asta al tau are acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 nu, cu acte e doar victoria, si enfield ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Salutare,MAH-ule!Poate la anu',daca fac rost de ceva bani,discutam de-un EMW de prin '50...Mi-a trecut prin mina una misto ,acu' niste ani,cand aveam scuter,si n-am luat-o,ca prostu'!Acu' ma oftic de mor...Imi plac astea vechi ,idealul meu:un chopper,o vechitura si-un street-enduro...e,vise! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 mersi, astea sint doar citeva, am in lucru un indian scout, si alte citeva hello ce mai faci man ..long time no hear ... ce ai mai facut ...? o sati dau un mail cit de curind ..noutati vezi la topicul hanu ars basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 salut , ce noutati pe la voi?cred ca va fac o vizita cit de curind poate in vreo 3 saptamini,deocamdata am treaba la niste dkw uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 ok eshti oricind bike venit ..te rog nu uita de grup ca pinioane cred cami fac ..pistoane bombate am ...sa vad cu grupul... in rest e aproape gata cadrul ...cu ce vii mashina ? vezi zii shi tuh din ainte ca a fost shi mishu din reshitza da mia scris cu o zii inainte ...shi nu am fost prin zona ... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate