robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 va ramine printre noi pentru totdeauna.....cautind printre poze am gasit azi poza asta cu BEBE R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm-96-rau Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Asa e ,inca nu pot sa cred ca nu mai e printre noi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Din cate lucruri am auzit despre el ... regret ca nu am avut oportunitatea sa-l cunosc personal. RIP Condoleantze familiei shi colegilor ce-l vor purta in inima toata viatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 cu ocazia sarbatorilor ne amintim de prietenul nostru ......BEBE...... R.I.P. si sper ca anul care vine sa avem un an mai bun printre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 in memoria lui bebe inca o poza...este cel din mijloc pt care nul stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 SA BEM O BERE PT CINE A FOST SI VA RAMINE BUNUL NOSTRU PRIETEN BEBE R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 R.I.P B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate