Noogall Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) Ora 11.45 Scuter Aprilia RS50 rau cu negru vs. Matiz. Pe scurt Matizul a oprit la trecerea de pietoni, scuteristul a franat spate si sina dinspre Baicului i-a furat spatele, intrand in matiz si cazand. Urmari: Matiz stop spate spart, Scuter: carena zagraiata, semnalizatorele fata sparte, ambreiaj rupt, schimbatorul de viteze un pic afectat. El doar cu casca fara manusi s-a belit destul de nasol la palma stanga si julituri la ambele maini. N-am stat f. mult. Am oprit l-am pansat si am plecat. N-a vrut la spital desi trebuiau nishte copci la manutza aia. Din cate am inteles n-avea asigurare ca era scuter si cica la astea nu-ti trebe RCA. In schimb era inmatriculat la primarie. Can U do that? Adica sa-l inscrii fara RCA? Chiar sunt curios. Editat August 29, 2007 de Noogall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Can U do that? Adica sa-l inscrii fara RCA? Chiar sunt curios. eu nu am putut dar poate i-a expirat RCA-ul si nu si-a mai facut asta cred ca e posibil pt ca nu te mai cheama nimeni cu alt RCA la primarie sa vada daca mai e valabil sau nu deci ar fi posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Nu e obligatoriu, la Primarie cel putin, eu am rca, dar la inregistrare nu m-a intrebat nimeni de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate