Sari la conținut

Noogall

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Ozana
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B-70-TNT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535

Noogall's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. K, rog un admin sa stearga topicul
  2. Ma manca sa vin si eu la mars, dar m-am abtinut. De ce? Pentru ca nu vreau sa fac publicitate revistei gratis, pentru ca noi vrem sa fim fair-play, in schimb discriminam scuteristii si nu toti dintre ei se ocupa de livrari, unii chiar sunt pasionati de scutere si pentru asta trebuie respectati. Daca chiar vrem sa fim respectati, nu doar sa ne facem ca facem de ochii lumii, ar trebui sa ne facem curat in ograda proprie. Am putea sa facem o campanie pentru a-i ajuta pe scuteristi sa aleaga calea corecta adica respect, reguli de circulatie, echipament. In schimb noi pretindem respect de la altii cand noi nu ne respectam intre noi, ce sa-i mai respectam pe altii. RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE PRETINDE!
  3. http://www.metalhead.ro/Stire-Concert_AC_D...nia_-16307.html Un vis frumos sau o gluma proasta?
  4. Mi-am luat si eutot la greci. Am comandat pe 13 feb si au ajuns abia sapt trecuta, dar totul e in regula. Le-am dat mail dupa o sapt sa-i intreb de ce nu ajunge si mi-am raspuns in cateva ore ca din cauza comanzilor multe or sa mai intarzie o sapt. si S-au tinut de cuvant.
  5. Count me in pentru actiunea de ecologizare dar stabiliti din timp ca o sa vin cu atv-ul pe care tre sa-l iau de la tara. Nu de alta dar stiu zona si nu e loc de Viraga mea pe acolo.
  6. Daca vor veni cu siguranta nu pe 13 mai. Exact pe 13 mai au concert la Leipzig, germania Eu mi-am luat bilet la Atena pe 28 mai. 99 euro biletul plus 28 taxe FedEx. Yuppi
  7. http://antena3.ro/stiri/showbiz/cea-mai-zg...fest_56749.html
  8. Daca nu vin AC/DC, Manowar vin sigur: http://antena3.ro/stiri/showbiz/cea-mai-zg...fest_56749.html
  9. BHAI VEZI CA de revelion sunt la tine si daca nu ai facut rost de bilete te aduc inapoi in tara. P.S. ma gandeam sa-ti rup o mana dar cred ca intoarcerea in tara e mai dureroasa
  10. Tocmai am vb cu un prieten din Dublin. Acolo nu s-au pus in vanzare la agentiile lor de acolo, gen bilete.ro
  11. Am prieteni peste tot in Europa. De Budapesta nu stiu dar pot sa va spun sigur in curand daca mai sunt disponibile bilete in Oberhausen, Rotterdam, Dublin sau Paris. Mai intrebati si voi pe la prietenii ce-i aveti afara pentru ca loco sepot face rost mai usorde bilete decat pe net.
  12. Asa dupa cum bine stiti AC/DC a lansat Black Ice ultimul lor albumdupa 8 ani. Din pacate Romania nu e pe lista. Inca! Cel mai aproape e la Budapesta dar daca nu prind bilete ma duc ori in Germania ori in Franta. Facem gasca de rockeri motociclisti in caz ca mergem la Budapesta?? Pana atunci votati petitia online ca ei sa vina si in Romania: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28041044.html
  13. Inginer constructor, am cochetat un pic cu IT-ul momentan ma ocup de achizitii in telecomunicatii la un ISP
  14. Bhai frate nu poate sa ramana asa. Ce s-a intamplat cu martorii din statia de autobuz??? Stiu ca era o femeie pe care au interogat-o politistii. Am sa-l intreb pe nightwolf, cum sta exact treaba. Oricum gaborii sunt nishte idioti. M-am convins. Voi ati plecat la spital dar am mai stat un pic sa vad ce se mai intampla. Au intrerupt masuratorile la un moment dat ca au primit ordin nush de la care gaborean mai mare ca se facuse coada de masini. Nush daca stii dar prima salvare care trebuia s-a te ia, a facut accident cu o intersectie mai inainte Traian cu Unirii. Asa ca nu pot decat sa te felicit pentru purtarea echipamentului desi calaresti un chopper cruiser. Soferul dupa fata era un (cuvant urat), nu pot sa inteleg cum de nu te-a vazut cu ditamai namila de motor. Daca erai pe scuter puteai sa-ti iei adio de la facut pipi din picioare.
  15. Noogall

    Accident Dn1

    E incredibil! Azi m-am dus la tara (undeva intre Valenii de mUnte si Cheia) si era sa o patesc de 2 ori, motivul fiind acelasi. Intoarcere brusca, fara semnalizare si nush daca e concidenta sau nu in ambele cazuri erau doua coji de Dacia 1310. Desi eram cu masina m-am speriat rau pentru ca inital am vrut sa plec de acasa pe motor. Nu vreau sa ma gandesc cum frnam cu motorul in conditiile alea. Dupa acesta zi nu voi mai pleca de acasa singur. Imi voi lua cu mine prietenulmeu cel mai bun. "Convingatorul" o minunatie de bata de baseball, pentru ca numai de bataie intelege romanul.
×
×
  • Creează nouă...