mishu_dark Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 sal celor ce poate au jawa sau ij ,, daca mere pus bord dev ij pe java ,, mie mie tare puscat bordul la jawa si ma gandeam ca armerge intre turometru si vitezometru un indicator de ij ptr neutra semnalizari si alte alea ... mersi .. celor care au de la ij asa ceva cam la cat dati sau daca aveti de vnzare mersi ,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 merge orice bord. restul de beculete se pot adauga ptr orice martor vrei. eu am avut pe jawa bord de suzi pe care l-am facut functional pentru ce mi-a trebuit. baterie, neutral, faza lunga, incarcare si pentru frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 nu mai bine cauti unu de jawa pe la dezmembrari ?? am vazut cateva la piese de schimb... e mai ieftin si mai practic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate