bogtech Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) salut.puteti sa-mi spuneti daca ma tine motorul la gilera dna macar 3000 km??? minim 2500 si cam ce ati inlocuit/reparat la ele ms mult. Editat August 29, 2007 de bogtech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Cum sa nu te tina.. ma?:-/ stiu dna cu 20000 km... hmm... curios eu am un dna cu 4000 km.. si nu am schimbat dekt ulei + antigel . in rest am dat limitatoarele jos de pe toba , am curatat capacu de la filtru de aer.altceva nu imi mai aduc aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 Cum sa nu te tina.. ma?:-/ stiu dna cu 20000 km... hmm... curios eu am un dna cu 4000 km.. si nu am schimbat dekt ulei + antigel . in rest am dat limitatoarele jos de pe toba , am curatat capacu de la filtru de aer.altceva nu imi mai aduc aminte. eu asa mi-a zis cineva ca dupa 2500 2000 cad piese dar cred ca manca degeaba e,lasa,si cum merge sincernu vreau exagerari sau akltceva,daca esti multumit daca trage ,si cam cat prinde cu nici o modificare inafara de scos limitatoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Am inteles ca sunt scutere si motoare faine rau Gilera astea! Ca n-or tine ele cat un ce stiu eu ce veterande Vespa la 80000 km dar sunt OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 m-ar interesa cam cat ma tine motoru fara sa se strice ceva sau cam ce s-a stricat la voi si dupa cati km?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate