bogtech Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 ma gandeam sa imi iau dna dar mi s-a spus sa iau aprilia rs ca e mai buna ,voi ce ati alege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 nu e scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 nu e scuter. care-i faza? ce am intrebat eu si ce raspunzi tu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Lasa-l ma. Ca pe fiecare topic legat de RS50 zice "nu e scuter". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Lasa-l ma. Ca pe fiecare topic legat de RS50 zice "nu e scuter". cred ca are probleme trebuie segmentat creieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Eu mi-as lua RS50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Eu mi-as lua RS50. faza e urmatoarea,eu am nevoie in oras ,de ici colo nu distante mari, ee,ca mai fac cateodata o dist de 25km nu cont si de aia vreau sa-mi iau gilera dna u ce ai face ? pe mine nu ma int altceva decat sa ma tina in timp sa nu iu nevoit sa bag din 1000 in 1000 km bani in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Hmm..pentru oras zic ca e mai practica Gilera DNA. Sa vedem ce zic si alti useri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Daca vrei si raspuns ontopic neaparat: Amandoua se pot strica. Sunt in 2 timpi, daca cumper second hand ai cam aceasi sansa sa ti se strice ceva. Mai degraba uita-te la cat costa piesele si la cum arata. La rs placute de frana sunt vreo 70 ron, cauciuc 160 ron si in general destul de ieftine. DAca vrei vreodata sa treci pe ceva mai mare o sa fi in avantaj daca ai condus in rs (are 6 viteze si te obisnuiesti). Rs s-ar putea sa fie mai bun ca dna, dar dna-ul e mai usor si mai mic (in caz ca esti mic la inaltime). Alte probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Hmm..pentru oras zic ca e mai practica Gilera DNA. Sa vedem ce zic si alti useri. deci gata sigur imi iau dna,dar,eu trimit pe cineva acolo sa mi-o aduca din afara(mi-a spus cineva ca imi aduce gilera dna) cam la ce sa ma uit si ce sa testez la ea exista vreo chestie ceva,1.la ce trebuie sa ma uit sa vad daca e stricat sau ceva 2.ce teste sa fac cu ea?-important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate