Sari la conținut

marius_stp

Super Membru
  • Număr conținut

    763
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius_stp

  1. Salut, scuze de intarziere. RS-ul e pe cale sa fie deja donat catre un nou proprietar, acum discutam detalile prin PM. Daca primitorul doreste, poate sa posteze aici. Se pare ca noul proprietar il poate repara, dar multumesc ca v-ati oferit sa ajutati!
  2. Haha. nu am timp sa raspund pe privat tuturor, de asta ziceam sa astepte lumea sa ajung si eu acasa. Cu siguranta voi citi toate mesajele, voi raspunde la ele si cineva il va avea cat mai rapid.
  3. Salut, Nu ma asteptam la asa o reactie, am primit si cateva mesaje la care voi raspunde cat mai repede, dar astazi sunt putin cam ocupat. Multumesc pentru suport, sunt de acord ca ar trebui sa il reparam daca reusim sa ne organizam. As vrea sa gasesc stapanul sau stapana ideala si sa il trimit direct la mecanic. Stie cineva un mecanic care se poate ocupa de tot? Il trimit eu pe platforma. Sau orice sugestie pentru cum sa rezolvam totul cat mai repede e bine venita. Va tin la curent.
  4. Salut, Am pastrat prima mea motocicleta mai mult decat trebuia si m-am hotarat sa o donez in cazul in care ar face pe cineva fericit/a. E o Aprilia RS 50 din 1998 care nu a mai fost folosita de cam 7 ani. Ultima oara a avut ceva problema cu ambielajul - l-am schimbat, dar o garnitura nu inchidea perfect si de atunci nu m-am mai ocupat de ea. Deci trebuie: - garnitura ambielaj - baterie - posibil alte lucruri de care nu stiu eu Alte lucruri care nu functioneaza: - posibil lipsa semnalizator (nu imi amintesc). - vitezometru Conditii: - trebuie sa se ocupe integral de acte pentru ca eu nu am timp. Am talonul si e platit impozitul pe anul asta. Daca e cineva care are rabdare sa o repare si sa o foloeasca, trebuie sa veniti intr-o seara in Freidorf sa o luati. As prefera sa fie cineva care are un scop pentru ea altul decat vanzarea, ideal daca cineva isi doreste una - as fi super fericit sa o ia. Poza veche, dar cam asa arata si acum:
  5. Cel mai bun citat din stire: "Normal ca stia sa mearga, il avea de 2 saptamani!"
  6. Vand Aprilia RS 50, an 1999, 33.000 km, se poate conduce fara permis, cauciucuri aproape noi, alarma, manere noi, cablu de acceleratie nou, cablu ambreaj nou, kit lant + pinion nou, ambielaj nou. Trebuie schimbata garnitura de chiuloasa si e ca nou - costa in jur de 200 ron. Pret: 1200 euro. Telefon: 0756255338 Mail: marius_stp@yahoo.com
  7. Pompa de amestec e separata, are un miros slab de ulei.
  8. Multumesc pentru raspuns. Problema mea e ca am avut un accident de masina si dupa am vrut sa vand motorul pentru ca m-am speriat si nu m-am mai atins de el. Am mers o data cand l-am luat din service adica acum o luna si o data ieri, deci e posibil sa nu mai mearga pe garantie presupunand ca nu ma crede nimeni ca am stat o luna fara sa ma ating de el. In caz ca nu se poate gratis, cam cat ar costa operatiunea?
  9. Aprilia RS 50 Tocmai a venit motorul de la service dupa o schimbare de ambielaj. Am impresia ca nu are putere (poate e doar o impresie pentru ca de mers merge acceptabil) si daca merg 10 minute si dupa il las sa stea undeva, curge lichidul asta prin unul din furtunurile de evacuare (sau cum se numeste). Nu vreau si nu pot sa il duc inapoi in service. E grav? Nu am mers cu el numai de 2 ori de proba, de fiecare data face la fel si am impresia ca trebuie sa schimb si lichidul de racire cu toate ca inainte de sa plec am turnat pana la varf si nu am observat pierderi, dar trebuie sa mai verific o data.
  10. Dupa cum stiti sunetul produs de o Aprilia RS 50 nu e tocmai placut. Acum un an am captusit interiorul tobei finale cu vata sticlata/minerala. Dupa modificare, se auzea numai sunetul produs de motor si nu mai venea nici un sunet din toba - foarte mare diferenta. Am repetat operatiunea acum 6 luni fara nici un rezultat, nu imi dau seama unde am gresit. Am trei intrebari: 1. Care e diferenta dintre vata sticlata si vata minerala, in caz ca exista vreo diferenta? 2. Exista alt izolator fonic mai bun decat vata? 3. Ce lipici pot sa folosesc pentru imbinarea dintre toba si toba finala? Daca nu stiti la ce ma refer, e bun orice lipici izolator care se mai poate desprinde peste un an - doi (devine un fel de cauciuc). Maine voi incerca din nou, sper sa fie ok de data asta pentru ca nu mai suport "paraitul". Si da, motorul de RS 50 nu suna extraordinar, dar macar nu e deranjant.
  11. Din cate am inteles capatul ala mic (unde e sageata) e sau face parte din ambielaj/vibrochen. Am inteles bine? La mine la motor e rupt in 2 bucati, se poate inlocui numai el sau trebuie tot ansamblul? Stiti vreun service care aduce piese la comanda? E vorba de un RS 50.
  12. Daca e vorba de un surub pot sa incerc si eu poate invat ceva. cand am indoieli o sa iau o remorca si ma duc la mecanic.
  13. cred ca asta e rupt! pot sa il inlocuiesc direct oare? 10003229 - www.louis.de http://www.louis.de/_406d0e98bceffca66c6a4...9&anzeige=0
  14. de unde pot sa cumpar altul? cam cat costa? din cate vad pe net undeva la 250 ron, o sa caut in continuare sa fac o comanda, ceva. Stie careva denumirea in germana sau spaniola? Multumesc pentru ajutor
  15. Am desfacut sa vad si eu ce are si cat de grav e. Daca nu se poate repara il duc la service si gata. Nu am aparatul digital, nu am cablu de date la telefon. In poza asta sunt incercuite 3 piese care au gaura prin mijloc. Ce trece prin gaura aia? Am desfacut tot pana aici si tubul ala de fier e rupt in doua pur si simplu. Ce e? EDIT: teava era intre ghilimele, e intradevar un tub plin
  16. Am ajuns pe teritoriu necunoscut. Am dat jos capacul si am observat ca e o roata dintata care se poate da jos fara mari probleme, adica numai am tras de ea. "Teava" de metal care o leaga de restul motorul e rupta in doua. Nu am aparatul la mine, fac maine poze, dar am gasit o poza pe net asemanatoare. Nu ma pricep, cine imi explica ce s-a intamplat si ce se poate face? Later Edit: Din cate vad pe net capatul arborelui cotit ajunge in zona asta. S-a rupt arborele cotit la capat? Sa ma lumineze cineva
  17. Peste o ora-doua ma duc in garaj si incep sa il demontez, cu ocazia asta spal si carenele pe interior.
  18. e aprilia rs 50, 2 timpi evident 1. Bag in viteza, NU apas ambreajul, pornesc la buton, se invarte numai ceva in gol si suna urat, nu are treaba cu motorul, nici nu se clinteste din loc, ca si cand e scos din viteza sau ambreajul apasat. 2. Bag in viteza, imping cu ambreajul apasat, las ambreajul si incepe acelasi sunet si 2 secunde se invarte motorul in timp ce zdrangane ceva urat de tot si moare. 3. Nu pot sa il imping fara sa apas ambreajul.
  19. Da. Maine ma pun sa ma uit la el, astept idei si le incerc pe toate.
  20. Am verificat lantul de pe roata + pinioanele, dar nu au legatura. Sunetul care il face l-am comparat cu un lant care trece peste un pinion fara dinti. Buna intrebare, acum ca ma gandesc, parca se invartea motorul la impins si cand las ambreajul face sunetul ala. Dar daca il bag in viteza si dau la buton, nu se clatina ca si cand vrea sa plece, numai invarte ceva in gol. Nu sunt sigur de ce am zis aici, pentru ca s-a intunecat afara si nu am apucat sa fac mai multe teste. EDIT: ACUM VAD CA NU AM MENTIONAT, MOTORUL A MURIT FACAND SUNETUL ALA, acum nu il pot porni, apas pe buton si se aude cum se invarte ceva in gol.
  21. Nu stiu cat mai pot sa detaliez, am zis cam tot ce am observat, maine o sa il desfac putin si poate gasesc ceva. Daca nu, la service cu el.
  22. Simptome: Cu vreo 2 km inainte sa moara motorul, am simtit ca pierde din putere, dar nu era considerabil, m-am gandit ca de la frig. Cu 10 secunde inainte a inceput sa se scuture si sa scoata un sunet ascutit, de parca s-au rupt dintii de la pinion si lantul trece peste ei. Evident nu avea nimic lantul, dar asa e sunetul. Concluzie la fata locului: Baterie are, bujie are, benzina are. Concluzie finala: Apas butonul, invarte ceva in gol si nu porneste. Bag in a 1-a si imping, acelasi rezultat. Bag in viteza, las ambreaju si apas pe buton, se aude acelasi sunet si nu se clinteste din loc, parca nu stie ca e in viteza. Ce a patit? P.S.: am mai mesterit eu cate o schimbare de cablu de acceleratie, ambreaj, reglare carburator. Il duc la doctor sau am sanse sa o rezolv si de data asta?
  23. Eu recomand Wanted la cinema, efecte vizuale care m-au impresionat. E putin mai greu sa intri in spiritul filmului si trebuie sa ierti cateva momente cam exagerate, dar au fost multe faze care m-au luat prin surprindere si am ramas cu dorinta de a-l vedea din nou. Nota 9.5
  24. Ce gen de film este Awake? Suna horror. Vreau sa ma uit la un film bun si sa nu stiu nimic despre el in afara de gen
  25. Nu am mai stabilit pe un topic ca acul se opreste oriunde? Eu am luat o groapa si o sarit si s-o blocat in suta. E irelevant unde se opreste.
×
×
  • Creează nouă...