lost eagle Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 iarasi accident ..... ieri in jurul ori 11 accident pe pantelimon- vergului. am inteles ca era un motor verde care o cam acrea si 2 conserve. o conserva a iesit de pe straduta iar cealalta (opel astra cu mamaliga la geam) a vrut sa faca dreapta pe aceasi straduta si lau prins pe motorist la mijloc. politie etc ... cica motocilcist cu casca se vaita pe trotuar. daca stie cineva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Salut eu stau chiar in zona , ce sa spun nu am auzit nimic dar ma interesez sa vad daca pot reveni cu ceva detalii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Eu lucrez in zona (pe Morarilor) si la fel, nu am auzit nimic... S-or fi miscat repede. Parca sa zic c-am auzit o ambulanta, dar cum unitatea de pompieri este aproepe, astfel de sirene le aud aproape zilnic. Oricum, sper sa nu fi patit mare lucru motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate