CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Am gasit un site in care scrie ca Derbi Gpr 125 ar fi in 4 timpi....asa este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 termina omule , citeste atent...sunt proiecte si alte dastea ...iar le dai la astia apa la moara sa se certe ca prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 intra pe siteul lor si vezi akolo!nu te lua dupe tot ce vezi pe net!citeste pe siteul lor si daca ei scriu k e in 4 timpi inseamna k aja o fii daca nu e in 2t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 termina omule , citeste atent...sunt proiecte si alte dastea ...iar le dai la astia apa la moara sa se certe ca prostii Cum fac eu mai mereu Posibil sa fie un proiect ca nu am gasit nici pe site-ul international derbi modelul in 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate