mireaadi Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Va salut cu tot respectul iubitorilor de motoare! Sunt un rookie in ale motociclismului (abia acum a intrat microbul in sange) si vreau sa-mi cumpar motor nou. Dupa indelungi cautari pe situri si in magazine mi s-a pus pata pe o kawasaki ER 6 F. Partea proasta e ca nu am vazut-o in realitate si nu-mi dau seama din poze cum se prezinta. Mi-e frica sa dau comanda la magazin- poate voi fi dezamagit dupa achizitionare. Cine stie ce "defecte" i-as gasi iar dupa ce o iau o sa fie cam tarziu. Am intrat pe acest forum in cautare de posesori sau fosti posesori de asemenea motociclete sa-mi spuna si mie doua-trei vorbe despre ea (nu ca dealerii-reclama). Sunt receptiv si la impresii lasate dupa o calarire doua. Va rog sa nu ma ignorati si sa ma ajutati sa iau o decizie buna. PS Orice ar fi tot imi iau motor. Ce fel de motor mai putin conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 baga un ochi aici : /index.php?...c=62281&hl= Scrie de er6n/f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mireaadi Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Cei care vorbesc acolo nu au mers pe asa ceva. Oricum eu iti multumesc pentru gest . Cer parerea celor care au mers pe ea. Trebuie sa o vad in realitate inainte sa o cumpar--stie cineva unde as putea sa o vad???? Am fost la doua reprezentante si mi-au zis ca o aduc doar daca dau comanda . Unde as putea sa vad acest motor?? Stie cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate