Sari la conținut

Calin C.

Super Membru
  • Număr conținut

    651
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Calin C.

  1. Salut! As vrea sa va cer si eu parerea in legatura cu o situatie. Am un sv 650 s 2007 care a stat vreo 2 ani nepornit. Anul trecut am mers cu ea, a avut niste probleme la pornire, dar am curatat pompa de benzina si rezervorul si a mers ok vreo 6000 km. De vreo luna incoace, am observat ca atunci cand o accelerez la turatii mici (pana in 3000 rpm) in treptele I, II, III merge cam sacadat. Se "galgaie". Mentionez ca ii pun numai benzina buna. A avut cineva aceasta problema? Multumesc!
  2. Si eu am avut aceeasi problema in alegerea castii. Dupa toate review-urile facute de revzilla, sportbiketrackgear, fortnine s.a.m.d am ajuns la concluzia ca Shoei NXR e cea mai potrivita pentru suma asta de bani. E mai compacta decat GT-Air, mai putin voluminoasa si mai silentioasa. Mai aveam in revista Shark Spartan Carbon, HJC RPha 11, HJC RPha70, Bell Star (are un design foarte agresiv), Scorpion exo 1400 carbon, Scorpion exo 2000. Pentru un Arai trebuie sa mai cotizezi putin..
  3. Calin C.

    MT Helmets

    Eu am un MT Revenge pe care-l folosesc de aprox. 6 luni. Avantaje: -Raportul calitate/pret este unul foarte bun; -Interiorul este acceptabil; -Design agresiv. -5 stele Sharp (aici e discutabil, nu prea am incredere in stelele astea) -Nu ti se rupe inima daca o scapi din mana sau o zgarii:)) Dezavantaje: -Este cam grea (asta am observat-o dupa ce am probat un HJC RPHA 11/70 si m-am decis rapid sa imi schimb casca); -Este ZGOMOTOASA (de la 100-110km/h suiera ca naiba, iti vine sa mergi cu 80 pe autostrada numai ca sa nu mai fie atat de obositoare. Am incercat si cu dopuri si mi-a permis sa merg cu 120-130, dar tot enervanta e. Am mers si cu ventilatiile inchise si tot suiera); -Are o aparatoare de vant pentru nas care tot iese cand transporti casca; -Ventilatiile sunt comme ci comme ca, nu simt ca si-ar face treaba foarte bine. -De mai multe ori am patit ca buretele din interior de la nivelul fruntii sa se deplaseze si sa ating cu fruntea direct polistirenul castii, ceea ce nu prea e placut..
  4. Salut! Am inca o problemă cu sv ul. Dimineața, cand e motorul rece, pornește abia de la a 3 a cheie si imi arata indicatorul "FI". Motorul a stat 2 ani pe tusa, a fost încărcata bateria, i am mai pus si o alarma si ma gândesc ca de la asta o fi. Alte pareri? Mulțumesc!
  5. Salut! Am si eu un sv 650 din 07' si ma cam ingrijoreaza ca termostatul ajunge pana la 107 grade cand e cald afara si o tin maxim pana in a 3-a. E in regula sa fie asa? Mentionez ca are lichid de racire in limite normale.
  6. Salut! Am si eu o intrebare. Cam cat ar ajunge o asigurare in vederea inmatricularii pe 6 luni? Cea mai ieftina, estimativ. Mentionez ca am 25 ani, experienta 0 si as vrea un gs500. Daca stiti vreun caz asemanator si imi puteti raspunde la intrebare, va sunt recunoscator. Multumesc!
  7. Stie cineva unde as putea gasi carena frontala+parbriz pentru un ducati 750 SS desmodue? Multumesc anticipat!
  8. Calin C.

    Vreau Supermoto!

    Multumesc pentru raspuns! Toate cele bune
  9. Calin C.

    Vreau Supermoto!

    Salut! Am sanse sa gasesc vreun supermoto dupa 98' la vreo 1000-1100 euro si sa fie OK? Sau sunt tigai? Intre 350-600 cc. Multumesc!
  10. Ia-ti enduro, o capra ceva... si asa esti destul de inalt. Gs500 mi se pare super mica .
  11. majoritatea motocicletelor vechi au fost facute cu mai mult simt de raspundere decat cele care au urmat
  12. din spotul acela anti viteza ..de ani de zile tot caut melodia
  13. Calin C.

    Accident Galati 18/04/2011

    deci accident frontal..
  14. Calin C.

    Accident Galati 18/04/2011

    accident frontal , motocicleta dauna totala si ei nu au patit nimic??
  15. 127 hours destul de interesant ,merita vazut
  16. Salut! Am facut o mare afacere si am cumparat un benq dc 1220 ca era ieftin ...teapa. Nu cred ca am facut 200 de poze si deja s-a stricat . Cand activez blitul imi spune ca nu am baterie si se inchide , desi am baterii noi . Cand dau zoom se inchide . In rest, pot face poze . Stie cineva de la ce o fi problema? O fi softul sau vreo setare?
  17. http://www.youtube.com/watch?v=h83lmBIQu-8
  18. Chiar daca era in unghiul mort , soferul doar stia ca are un motociclist in spate si chiar daca nu-l vedea , putea sa-l auda .
  19. creeaza dependeta tatuajul? Asa am auzit , ca daca-ti faci unul iti vine sa-ti mai faci.
×
×
  • Creează nouă...