ktm_geo Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salutare tuturor...va rog dati-mi ceva sugesti in legatura cu o honda cr 125 model mai vechi...Problema consta in faptul ca nu se tureaza suficient! Pana in 6-7 mi de turatii merge bine dar apoi parca se limiteaza asa....Fostul proprietar mi-a spus ca are power valvul inchin(nu stiu daca se poate face acest lucru) Spuneti-mi va rog unde sa ma uit de acest power valv si ce sa ii fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 reglajul tensiunii arcului pt powervalve e langa galeria de esapament,sub un capac de vizitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 o sa incerc sa ma uit, numai ca nu merg...nu stiu daca am ce sa reglez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 daca nu merg ar trebui blocate supapele pe pozitia deschis. S-ar putea sa nu se tureze si din cauza carburatiei prea bogate (filtru aer ,nivel mare jigler ,principal prea mare etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate