moto_maniac Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 (editat) Am o rugaminte ...ptr cunoscatori ! Ce ulei de motor imi puteti recomanda,dar sa fie mai de calitate si totodata un filtru de ulei pentru un suzuki gsx 600 f din 1999 !! Va multumesc anticipat ! Editat Septembrie 4, 2007 de moto_maniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 ulei moto 4T 10W-40 filtru mann MW65 , champion K301 etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 ulei moto 4T 10W-40 filtru mann MW65 , champion K301 etc Mersi...! Chiar aveam nevoie de raspuns astazi ca maine deja imi fac comanda !! --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 11:59 -------------Inca o intrebare...Daca bag ulei 10 W 60 credeti ca ar putea fi o problema ??? deoarece tipul care are service-ul de unde imi iau uleiul zice ca pot sa bag 10 W 60 ca totul tine doar de fluiditate la temperaturi mai mari...cica!! Oricum astept un raspuns ca sa nu mor si eu prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate