Sari la conținut

Piese Jawa 350 Ts (638)


c0zmin
 Share

Postări Recomandate

se dezmembreaza motoreta...deocamdata e completa dar va fi bucati in scurt timp. are acte (numere noi,nu e pe numele meu ), ambielaj "nou" ( biele cumparate de la gaspar cu bolturi si colivii <sus+jos>, si rulmentii de la mijloc noi, montate de firma specializata)

 

c0zmin1@yahoo.com (c0zmin1 pe mess), 0766576211

Editat de c0zmin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

nebune, hai ca odata cu venitu toamnei, s-a dus belitei si cheia...asa ca, un contact cu cheie cu tot(daca se poate si de rezerva sa nu mai am iar probleme) ai? :( nu vreau sa adaptez de minsk sau alte avioane....multam, si ma pregatesc sa vizitez zona Lupeniului :D bag poze cat de curand cu jawalau'...maine o sa ii fac instalatia(adica incerc) si dau sa o pornesc...

 

offtopic: te intreb aici, ca sunt cu doamna carantina...cat ulei tre sa ii bag la cutiuta? :( motoru e nou, si sa stiu daca am bani, ca eu caca maca romanesc nu bag in motoare, si fara valvoline nu discut...multam :ok:

 

@Mougli: am citit problema cu ambielaju, man, da amortizoarele, din ce am vazut eu, dau a simson, deci, cred ca te poti risca la niste amortizoare de orice fel daca lungimea e aprox la fel...spor la treaba :eek:

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Mougli: am citit problema cu ambielaju, man, da amortizoarele, din ce am vazut eu, dau a simson, deci, cred ca te poti risca la niste amortizoare de orice fel daca lungimea e aprox la fel...spor la treaba :ok:

 

Problema e c acum cativa ani, deci intr-o perioada in care nu aveam nevoie, peste tot apareau piese de Jawa prin BV. Acum ca stau cu ambele comuniste in, vorba ta, carantina, nu mai gasesc nicaieri, iar cel care trebuia sa-mi dea "caruta de piese" a plecat din tara inainte sa apuc sa merg cu o masina la el.

O sa postez in cursul weekendului niste poze cu motoarele. Pana la urma nici nu stiu exact daca amortizoarele au intr-adevar probleme, pentru ca mi s-au dus bielele de prindere pe cadru la amandoua. Daca nu amortizeaza bine din cauza jocului sau a amortizoarelor propriuzis tre sa verific.

 

Merci mult.

 

P.S.: La 350 i-am pus ulei urmarind nivelul de la cutie, nu-mi spusese nimeni cat trebuie pus. Mi-au intrat cam 0.8 L. Asteapta totusi si o parere de la cineva mai "autorizat".

 

Bafta si asfalt uscat

 

P.P.S.: Probabil te-ai decis deja dar oricum. Pentru vremea asta si luand in considerare ca motoru e nou recomand un 15W/50 la cutie.

Editat de Mougli
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mr_Orl:nush exact cat ulei trebuie, dar are un surub sub demaror... bagi ulei mai mult si scoti surubu... si lasi sa curga tot ce este peste... contact am... dar nu am decat 2 chei la 2 motociclete :D (dau bonus si un breloc :eek: )

 

Mougli: ambielajul nou nu mai este (defapt este in motocicleta mea :(), dar am unul fara joc un biele, insa cu ceva joc in rulmentii de la mijloc... aia nu costa mult.Telescoape... telescoape am de ij festival... asa am luat-o.Vorbim pe mess mai multe detalii...

 

 

 

ps : Hai lume la piese, ca a venit conserva si mai trebe si pentru aia una alta... :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai am vreo 3 chiulase, sa vad daca gasesc pereche... vorbim pe mess

 

numai bine :ok:

man, pune si contactul de-o parte pt mine, te rog, cu cheia aia care e(o sa vb eu cu the keymaker sa fac vro 5 bucati :D ) :( si brelocul :)

 

si daca mai e nevoie de ceva, iti zic pe parcurs...

 

PS: multam pt sfaturile cu uleiul, si ma bucur ca nu tre sa cumpar 3 bidoane, ca la oltcit :( saving money :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai am vreo 3 chiulase, sa vad daca gasesc pereche... vorbim pe mess

 

numai bine ;)

 

 

suficienta si doar stanga daca nu ai pereca ..mersi toate bune :D

 

--- Mesaj completat în 22 Oct 2007 19:45 -------------
PERECHE scuzati gramatica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...