Sari la conținut

punct de plecare

Postări Recomandate

salutare salutare.

vin si eu cu o intrebare, sondaj (dar nu poll):

ati fi interesati sa puteti inopta la una din cabanele de langa Balea Lac mai exact mai jos langa cabana Capra???

ar fi fezabila dezvoltarea unor locuri de cazare decente acolo?

sunt trasee care pot incepe de acolo? adica sa poti pleca intr-o zi intr-o parte si in a doua zi in alta parte...

ma gandesc ca acolo sunt max 4 luni pe an fara zapada. in restul timpului se poate schia acolo???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu, ala este un neamt si are o cabana pe langa lac, folosit in primul rand de schiori.Pe partea cealalta degeaba faci ceva ca timp de cel putin 5 luni nu ajunge nimeni acolo.Nu uita ca dinspre balea cascada este telecabina.

Link spre comentariu

salutare salutare.

vin si eu cu o intrebare, sondaj (dar nu poll):

ati fi interesati sa puteti inopta la una din cabanele de langa Balea Lac mai exact mai jos langa cabana Capra???

ar fi fezabila dezvoltarea unor locuri de cazare decente acolo?

sunt trasee care pot incepe de acolo? adica sa poti pleca intr-o zi intr-o parte si in a doua zi in alta parte...

ma gandesc ca acolo sunt max 4 luni pe an fara zapada. in restul timpului se poate schia acolo???

eu stiu bine zona !

este necesar si ar fi binevenite locuri de cazare la capra dar nu o sa poti construi acolo ceva niciodata.

terenul este al Romsilva. nu obtii aprobari de acest gen .

locuri de enduro sunt destule pe partes sudica, chiar pot sa spun enorm de multe !

daca cinava este interesat, si se strand la anu' ceva enduristi, eu pot sa va arat pe acolo o gramada de trasee ! :blink:

pe neamtul de la balea il stiu si eu.

acolo in general se schiaza pana in iulie, si zapada incepe sa cada din sept-oct.

partea sudica este deschisa si acum de exemplu, dar dupa ce cad avalansele mari din primavara, se deschide abia prin aprilie.

oricum se ajunge pana la piscul negru, unde se poate dormi si manca f ieftin ( LA RELU - salvamont)

Link spre comentariu