Sari la conținut

neamih

Membru
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Spike 650 trecăr

Vizitatori Recenți Profil

569 citiri profil

neamih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Oprire in Fanari (port of Fanari), cam la jumate din distanta totala. Locatie verificata Kampantais Apartments https://goo.gl/maps/BZuudDgmtGR2PMvQA
  2. neamih

    La joaca

    Salut, sunt interesat, mai multe detalii privind locul si ora plecarii, traseul?
  3. Salut, eu sâmbătă 25iul am parcurs Rucăr-Bran, asfalt umed și drumuri bune* și câteva semafoare (dintre care și unele inteligente) Porțiunea care zdruncină și nu o recomand este între Mogosoaia si Targoviste, mai precis d711 Cojasca-Comisani-Matracam de preferat dn71 prin Tărtășești. Putin off-road Valea Cheii - Fundățica - Fundata https://goo.gl/maps/8zd5EAYig49brMo89
  4. hai mulțam, o sa tin cont la urmatoare tura cu moto sau cu family
  5. Drum bun! Asteptam poze/impresii. Am luat motocicleta de doua saptamani, in drum spre 1Decembrie unde locuiesc ma gandeam exact la un traseu de Bulgaria/Veliko, imi pare rau ca nu il prind pe acesta.
  6. Bine asa, vreau sa ma alatur si eu la o iesire asemanatoare.
  7. Salut intreaga comunitate de motociclisti! Revin aici dupa o intrerupere de aprox 9 ani. Imi e dor de intalnirile de la Romana, apoi Arcul de Triumf (Herastrau), ceva plimbari, adunari si enduro. Posed acum un Dominator din '93 cu care sper sa ma plimb mult si bine alaturi de voi.
  8. baieti, revin maine cu detalii despre urmatoarea informatie scandaloasa ce il priveste si ii prieste lui nistorescu accident criminal penal puscarie cornel. potrivit ultimelor modificari ale c.p. si c.p.p. pt. lovituri deosebit de grave din culpa (cum e si cazul lui nistorescu) impacarea cu victima poate duce la incetarea procesului penal, pana mai de curand (februarie 2011) impacarea era posibila in cazul loviturilor simple revin maine cu textul legii
  9. Aseara l-am vazut la televizor cum dadea iar lectii de moralitate pe acest nenorocit de cornel nistorescu accident infractor penal. Am inceput sa caut ceva informatii despre acel accident. In click am gasit un interviu cu victimele care spun ca au ramas cu sechele grave dupa accident (oase strambe, splina scoasa, imposibilitate de a face copii etc.) iar dl. nistorescu nu le-a dat nicio despagubire. Tot victimele spun ca l-au actionat si in judecata pentru despagubiri. banii ca banii dar cum ramane insa cu infractiunea? ce s-a mai intamplat cu dosarul? parchetul ce face? nu il trimite in judecta pt aceste fate grave?
  10. Au trecut anii dar raman la aceeasi idee ... cand oare acesti parveniti vor intelege ca in locul acelei motociclete putea fi biletul lor spre eternitate...?
  11. Drive test Kymco Quannon 125, Agility 50, People 50 in Bucuresti aici Mare atentie in primii 1000 km, asigurati un rodaj adecvat pentru o durata de viata prelungita!
  12. Sigur nu faceti vreo confuzie? Nu cumva in alte tari UE scuterele de pana la 50cmc se conduc cu B-ul?
×
×
  • Creează nouă...