UNUDANI Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 dupa indelungi cautari si analize asupra problemei m-am hotarat sa il cumpar,este postat pe bikeshop,da-ti-va si voi cu parerea k sa stiu dak il iau sau nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Da ia-o e a unui prieten Bun..Trage super Motocicleta asta...Am inteles ca marti o iei...Hai Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 pune si tu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UNUDANI Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 pai nu stiu cum sa fac k sa pun poze dar,dupa ce o iau o sa pun si poze!daca imi gasesc un papuc sa il combin pana in craiova,luni seara ma intorc cu ea!deci,poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate