Sari la conținut

AnDreas01

Membru
  • Număr conținut

    403
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AnDreas01

  1. ''fesu'', apreciez enorm ce vrei sa faci pentru ca RSV-ul este motocicleta mea de suflet. Ce te-a influentat sa alegi RSV-u pentru tuning-ul asta?
  2. Te-am vazut alarteri parca pe V.Parvan..sexy...

  3. AnDreas01

    Bestia mea

    Intradevar nu vad ce este rau in a face un wheelie..(atat timp cat te asiguri ca daca, cazi nu vei rani pe nimeni)
  4. Mai puneti si voi poze cu motoretele voastre, cum facu' Blue mai sus. Frumos ar fi sa faceti mai multi o sesiune foto..
  5. AnDreas01

    Bestia mea

    Super pozele! Sa nu lasi topicul asta sa moara, mai povestesti aici din experienta ta pe aceasta moto etc.
  6. AnDreas01

    Bestia mea

    Cand ii mai faci poze, pune si aici sa o mai vedem si noi.
  7. Daca are cineva de vazare set motor rs125 ROTAX 122 second-hand sau nou sa imi scrie aici,pm sau cel putin un link.
  8. Nu am stiut ca ala nu i-a facut rodajul.Oricum motoru s-a dus la 6000,astept sa iau altul.
  9. Am un Rs125 2002-2003 si motorul este stock.Mi-a luat 180 sau cel putin atat a aratat acul.Se poate sa fie din cauza ca motorul a fost nou pe ea avand 0km.Asta ca sa vedeti ca inca va mai poate surprinde faimosul rs.
  10. L-am cunoscut pe baiat inainte cu o saptamana sau ceva de genul,purta costum full(dainese cred)si casca shoei,avea un kawa zx6r.Din cate am vorbit cu el linistit si baiat calumea.Asa a fost sa fie si Dumnezeu sa il ierte!
  11. Stai linistit ca esti de o seama cu el,uiti cand te batjocoreau astia pe forum?Nu inteleg de ce astia ca tine nu se potolesc,nu stau in banca lor
  12. Asta am vazut-o printr-un garaj in Slatina.Bafta si ai grija de tine!
  13. torelo88 e id-ul unui baiat care se ocupa Angel Eyes-uri mai multe pe www.torelo.ro (ca sa vezi despre ce e vorba).Angel Eyes-urile din poza atasata de tine sunt pe striatii (am avut si eu dar nu pe R1) asa ca iti Recomand unele NEON se vad mai clar,mai bine,mai frumos.Salut!
  14. Salut fratele meu KamiKaze!Fostul motor a lui Barchi,frumos!Vezi ca lumea e rea,invidioasa,trista..Bafta si ne auzim!
  15. Superb Motor!Cea mai frumoasa combinatie de culori!Perfect! Ai grija de ea
  16. Ca motociclist pana acum nu am avut probleme cu taximetristi, dar ca sofer pot sa imi aduc aminte destule. Unul care mi-a ramas in minte: pe la mall, mergeam pe vitan si s-a bagat un taximetrist si mi-a taiat fata. Daca nu franam brusc il loveam. I-am dat un claxon, dupa 50 m a franat brusc in fata mea, era sa il lovesc a doua oara. A venit la mine gata sa ma bata "de ce ma claxonezi ma?". L-am injurat si eu gata de bataie, a vazut ca nu ma sperie, s-a urcat in masina si a plecat. Cred ca sunt destui care au patit ceva cu taximetristi, pe 2 sau 4 roti. Asa ca "natural born guilty" mi se pare indreptatit. Drive safe. Motoru si geaca(casca nu o vad) le ai luat din Craiova?de la Cosmin?
×
×
  • Creează nouă...