K-gula Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 (editat) Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi in legatura cu montarea unei alarme auto pe moto? Am o alarma THUNDER care are functia: Avertizare pentru inchiderea portierelor iar dupa 30 de sec de la armare din cauza acestei functii alarma incepe sa sune. Cum as putea prostii alarma ca is ushile inchise? Nu pot dezactiva optiunea deoarece nu stiu lega firele la contact(numai asa pot programa alarma) Editat Septembrie 9, 2007 de K-gula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi in legatura cu montarea unei alarme auto pe moto? Am o alarma THUNDER care are functia: Avertizare pentru inchiderea portierelor iar dupa 30 de sec de la armare din cauza acestei functii alarma incepe sa sune. Cum as putea prostii alarma ca is ushile inchise? Nu pot dezactiva optiunea deoarece nu stiu lega firele la contact(numai asa pot programa alarma) ai schema alarmei? dute cu ea la un service de electrica si tio rezolva imediat, si eu am montata alarma auto pe moto si cand a montato nenea ala cu schema in fata mia scos toate functiile de care nu aveam nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate